Vacature groepsleerkracht groep 5&6 in Rotterdam

Onderwijs

Over CBS Mozaiek

Naam school
CBS Mozaiek
Contactpersoon
Mevr. P. van Schelven
Plaats
Rotterdam
Type onderwijs
Regulier
Sector
Basisonderwijs
Beschrijving

Vacature

Functietitel
groepsleerkracht groep 5&6 
Plaatsingsdatum
8-10-2018
Met ingang van
09-11-18
Soort vacature
Parttime
FTE
0.4250
Omschrijving
Wie zijn wij?
CBS Mozaïek is een buurtschool in Delfshaven. Het overgrote deel van onze leerlingen woont op loopafstand en de school is een goede afspiegeling van de plek waarin zij staat. Wij zijn een ontmoetingsschool, dit betekent dat wij vanuit de christelijke identiteit ruimte creëren voor andere culturen en geloofsovertuigingen.

Wij bouwen op leerkrachten die aandacht hebben voor het individuele kind en goed weten in te spelen op de verschillende onderwijsbehoeften. Naast de reguliere lessen krijgen de leerlingen les van een gym-, muziek- en techniek docent.
De Vreedzame school is een leidraad voor onze dagelijkse omgang met elkaar. Daarnaast hebben wij het keurmerk Ouderbetrokkenheid 3.0

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Functie-eisen
Wie ben jij?
Jij bent een enthousiaste leerkracht die de identiteit van de school onderschrijft. Je hebt hart voor het vak en de leerlingen en zet alles op alles om het beste te halen uit iedereen. Je bent flexibel en in staat om te gaan met diversiteit en kan goed samenwerken. Je kan reflecterend denken en werken. Je denkt in kansen en mogelijkheden.

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
L-10
Arbeidsvoorwaarden
Conform CAO-PO

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Voor meer informatie zie onze website www.cbsmozaiek.nl

Wij ontvangen graag een brief en CV. De procedure bestaat uit een gesprek, het natrekken van referenties en mogelijk een proefles.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.