Vacature Een Roostermaker voor 32 uur per week (0,8 fte) in Arnhem

Onderwijs

Over Arentheem College

Naam school
Arentheem College
Contactpersoon
Mevr. S. van Grinsven
Plaats
Arnhem
Denominatie
Oecumenisch
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Niveau
pro, lwoo, vmbo, havo, vwo, gymnasium
Beschrijving
Het Arentheem College: een ambitieuze school!
 
De lat ligt hoog op het Arentheem College.
Het onderwijs op onze scholen is van hoog niveau en de komende jaren gaan we een stap verder. Daarbij is het leren van onze leerlingen ons uitgangspunt. Ons doel is dat zij eigenaar zijn van hun leerproces, zelf hun persoonlijke studiedoelen bepalen. Dat zij op basis daarvan bewust verdiepende of verbredende programma's kiezen. Wij coachen hen, zodat ze realiseren wat ze zich hebben voorgenomen, en meer dan dat.
 
Onze ambities
 
We bieden toekomstgericht en uitdagend onderwijs
Op het Arentheem College doen we niet aan een zesjescultuur. Alle leerlingen werken op hun eigen niveau aan excellentie. Ze halen de hoogst mogelijke resultaten op de kernvakken en ontwikkelen hun talenten bijvoorbeeld op het gebied van vakmanschap, muziek, dans, theater en sport. Leerlingen die extra ondersteuning nodig hebben, mogen daarop rekenen.
Onze lessen zijn uitdagend en sluiten aan bij de actualiteit en de belevingswereld van onze leerlingen. We maken slim en veelvuldig gebruik van de digitale mogelijkheden van onze tijd.
 
We zijn een professionele onderwijsorganisatie
Wat we van onze leerlingen verwachten, geldt ook voor ons als school! 
Ook onze leraren en ondersteunende medewerkers leggen de lat hoog. Zij zorgen voor excellente lessen, waarin zij leerlingen op hun eigen niveau, in hun eigen tempo en leerstijl lesgeven. Samen met de schoolleiding werken zij aan het realiseren van onze ambities.
De schoolleiding zorgt voor uitstekende voorzieningen en biedt ook leraren met bijzondere talenten de kans die in te zetten voor de leerlingen. En om hun collega's te inspireren en te begeleiden.
 
Leren en verbeteren zit in onze genen
We werken met overtuiging aan de kwaliteit met ons onderwijs. We weten waar we naar toe willen en bespreken de voortgang. De verantwoordelijkheid voor de kwaliteit van het onderwijs ligt waar die hoort: bij de docenten. Verantwoordelijkheid nemen en verantwoordelijkheid afleggen is vanzelfsprekend voor alle medewerkers.
 
Het Arentheem College staat midden in de samenleving 
We willen dat onze leerlingen groeien tot wereldburgers die stevig in hun schoenen staan en van betekenis zijn in onze maatschappij. Zij ervaren wat het betekent iets voor een ander te doen en de omgeving ziet jonge mensen die het normaal vinden zich in te zetten voor de maatschappij.
Over ons onderwijs zijn wij voortdurend in gesprek met onze leerlingen en hun ouders.
Het contact met de basisscholen en de vervolgopleidingen is intensief en gericht op een uitstekende overgang van onze leerlingen. De relatie met onze collega-scholen voor voortgezet onderwijs, met het bedrijfsleven en de maatschappelijke partners ontwikkelen we verder en is gebaseerd op onderlinge uitwisseling. 

Vacature

Functietitel
Een Roostermaker voor 32 uur per week (0,8 fte) 
Plaatsingsdatum
8-10-2018
Met ingang van
1-12-2018
Soort vacature
Parttime
FTE
0,8
Omschrijving
Leerpark Presikhaaf is een actieve, toekomstgerichte school. Het is de school voor praktijkonderwijs, vmbo en mbo in Arnhem. Op het LEERpark DOEN leerlingen meer!
Het Arentheem College bestaat uit drie scholen en is er voor iedereen uit de regio Arnhem. Leerlingen kunnen bij ons alle opleidingen volgen, van de praktijkschool tot gymnasium. En welke opleiding ze ook kiezen: we dagen elke leerling uit tot excellentie op zijn eigen niveau. We vormen een betrokken leergemeenschap op een algemeen christelijke basis.


De roostermaker stelt in overleg met de directie de jaarplanning en verschillende schoolroosters op. Het betreft bv. het jaarrooster, examenroosters, dagroosters etc.. De roostermaker informeert betrokkenen (docenten en leerlingen) over de roosters- en de aanpassingen hierin. Gewerkt wordt met het roosterprogramma Zermelo.  
 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Functie-eisen
Wij zoeken iemand die van aanpakken weet, en net als wij voor excellentie gaat.
Jij:
  • Hebt bij voorkeur ervaring met het roosteren met Zermelo  binnen het voortgezet onderwijs of beschikt over andere relevante rooster-of planning ervaring.
  • Beschikt over een hbo-werk en denkniveau
  • Hebt een exacte achtergrond en bij voorkeur wiskundig  inzicht
  • Bent vaardig in het gebruiken van verschillende ICT-toepassingen
  • Bent stressbestendig en kunt ook in tijden van piekbelasting het hoofd koel houden 
  • Beschikt over uitstekende communicatieve  vaardigheden
  • Hebt een zelfstandige, flexibele en proactieve werkhouding

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
schaal 8
Arbeidsvoorwaarden
Werken bij het Arentheem College betekent werken in een afwisselende omgeving. 
Wij bieden:
  • Een tijdelijke aanstelling voor een periode van 12 maanden met uitzicht op een vast dienstverband
  • Een opleiding in het werken met Zermelo 3
  • De inschaling vindt plaats in schaal 8 ( maximaal € 3.276bruto bij een fulltime aanstelling, een algemene eindejaarsuitkering van 7,4% en een eindejaarsuitkering van € 1.200 bruto per jaar bij een volledige aanstelling ). 
 

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Wil je meer weten?
Bel gerust met  Geke Kersten, directeur  Leerpark Presikhaaf . Haar  telefoonnummer is 0263629152.
In de week van 15 tot en met 19 oktober is zij in verband met de herfstvakantie niet te bereiken.


Zorg dat je reactie uiterlijk 24 oktober via meesterbaan bij ons is.


 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.