Vacature Vacature biologie 2e graads in Diemen

Onderwijs

Over Randstad Onderwijs Amsterdam

Naam school
Randstad Onderwijs Amsterdam
Contactpersoon
Dhr. Edwin Vermeeren
Plaats
Diemen
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Niveau
pro, lwoo, vmbo, mavo, havo, vwo, gymnasium, technasium
Beschrijving
Bij Randstad hebben we altijd een breed aanbod aan onderwijs vacatures. De onderwijsspecialisten zijn dagelijks opzoek naar de optimale match tussen school en docent. Zo bieden wij bijvoorbeeld vaak vacatures voor docenten Nederlands, Engels en Wiskunde. Daarbij zijn ook andere vakken zoals Economie, Natuur en Scheikunde, Verpleegkunde en Techniek vakken waarvoor er vaak mooie vacatures openstaan.

Goede docenten zijn bij Randstad aan het juiste adres vanwege het diverse vacature aanbod door het hele land en vanwege de onderwijs specialisten die elke docent van persoonlijk advies voorzien en samen met hem of haar opzoek gaan naar de school die het beste past. Ben jij opgeleid als docent en ben je benieuwd naar wat de markt op het gebied van Onderwijs te bieden heeft? Schrijf je dan in bij Randstad Onderwijs zodat wij jou kunnen bereiken als wij een perfect passende baan voor jou hebben gevonden.
 
Bijzonderheden
Randstad Onderwijs helpt jou graag aan jouw ideale baan in het onderwijs. Ook kun je bij ons terecht voor opleidingen om vervolgens aan de slag te gaan als docent.

Vacature

Functietitel
Vacature biologie 2e graads 
Plaatsingsdatum
8-10-2018
Met ingang van
01/01/18
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,7
Aantal uren
25
Omschrijving
Vacature docent biologie (tweedegraads)
 
Krijg jij energie van het lesgeven aan bovenbouw- en onderbouwleerlingen van het VMBO-BB en KB? Ben je vol van het vakgebied biologie en plantenteelt én ben je goed in het coachen en begeleiden van deze doelgroep? Lees dan gauw verder! Want misschien zoeken wij jou!
 
Voor een VMBOschool in de kop van Noord-Hollend zijn wij op zoek naar een enthousiaste biologie docent per 1 januari 2019. Het gaat om 0,7 FTE. Je zult lesgeven in biologie en plantenteelt. We zijn opzoek naar een langdurige vervanging.
 
Wat ga je precies doen?
Jij vindt het belangrijk om een veilige leeromgeving voor de leerling te creëren waar de leerling het maximale uit zichzelf kan halen. Met jouw enthousiaste en gedreven persoonlijkheid geef je een eigen ‘touch’ aan jouw lessen. Je weet dan ook precies hoe je de lesstof het beste kan overbrengen op de leerling en begeleidt hen in het halen hun leerdoelen. Tevens zie je het belang van het onderhouden van het contact met de ouders over de voortgang van de leerling.
 
 
 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Opleiding
2e graads
Functie-eisen
Wil jij in januari van start gaan bij een relatief kleine school in de kop van Noord-Holland? Check dan gauw of je voldoet aan de volgende punten:
  • Je bent in het bezit van een tweedegraads bevoegdheid biologie of een Aeres/Stoasbevoegdheid of je bent studerend hiervoor;
  • Je hebt affiniteit met de VMBO doelgroep;
  • Je beschikt over didactische en pedagogische vaardigheden;
  • Je bent positief ingesteld en denkt graag in oplossingen;
  • Je werkt graag in teamverband.

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB schaal
Arbeidsvoorwaarden
Wat biedt Randstad jou?
Wij bieden jou een salaris conform het onderwijs cao in de LB schaal. Daarnaast bieden wij jou een reiskostenvergoeding, eindejaarsuitkering, tegemoetkoming bij ziekte en vakantiedagen. Goede begeleiding vinden wij belangrijk. Daarom zal onze onderwijs unit persoonlijk contact met jou houden zodra jij aan de slag gaat! Mocht je vragen hebben omtrent deze vacature, neem dan contact met ons op.
 
Heb je voldoende informatie en ben je enthousiast geworden over deze vacature, solliciteer dan snel door op de solliciteer-button te klikken! Wij zien jouw sollicitatie graag tegemoet. Één van onze intercedenten zal contact met jou opnemen.
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.