Vacature Docent Biologie (0,5 - 0,6 fte) in Arnhem

Onderwijs

Over Maarten van Rossem

Naam school
Maarten van Rossem
Contactpersoon
Afdeling HR
Plaats
Arnhem
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Beschrijving

Maarten van Rossem is een ondernemende en uitdagende vmbo-school. Niet alleen het individuele leren, maar ook het samen leren heeft onze aandacht. De school streeft ernaar om de leerlingen na vier jaar met het vmbo-diploma met een meer dan gemiddelde kans op succes te laten starten aan een vervolgopleiding. Het onderwijs op Maarten van Rossem is herkenbaar aan een leeromgeving die stimulerend is, waarin ICT een belangrijke rol speelt en waarin buitenschools leren (met name in de bovenbouw) een prominente positie inneemt.

Vacature

Functietitel
Docent Biologie (0,5 - 0,6 fte) 
Plaatsingsdatum
8-10-2018
Met ingang van
ZSM
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0,5 - 0,6
Omschrijving
DE UITDAGING
Wij zijn per direct op zoek naar een enthousiaste docent Biologie. Je verzorgt je lessen aan de reguliere en vmbo+ leerlingen. Je begeleidt individuele en grotere groepen leerlingen. Je surveilleert gedurende pauzes en maakt veel en makkelijk contact met leerlingen.
 
DE OMGEVING
Maarten van Rossem is een ondernemende en uitdagende vmbo school die er aan bijdraagt dat haar leerlingen zich optimaal ontwikkelen tot zelfbewuste, zelfredzame, ondernemende en maatschappelijk betrokken jongeren, die nu en in de toekomst een duurzame bijdrage leveren aan de samenleving.
 
Maarten van Rossem is ook een plek om te leven, om met anderen plezier te maken, om met anderen verdriet te delen. Het is een plek waar we met elkaar kunnen samenleven ongeacht ieders afkomst of overtuiging.
 
WAT BRENG JE MEE?
Om de functie succesvol te vervullen, beschik je over een 2e graads bevoegdheid Biologie. Dankzij jouw enthousiasme en je affiniteit met het vak weet je het onderwijs op een aantrekkelijke en boeiende manier aan te bieden. Je draagt zorg voor een overzichtelijke, ordelijke en taakgerichte sfeer in je groep of klas en levert een professionele bijdrage aan een goed pedagogisch en didactisch klimaat op de school, aan een goede onderlinge samenwerking en aan een goede schoolorganisatie. Het spreekt voor zich dat je affiniteit hebt met VMBO leerlingen.
 
WIJ BIEDEN
Het betreft een tijdelijke benoeming, wegens vervanging. De functie is gewaardeerd conform de LB-schaal. De cao-vo is van toepassing.
 
MEER INFORMATIE
Maarten van Rossem is onderdeel van Quadraam. Onder Quadraam vallen dertien scholen voor voortgezet onderwijs in de regio Arnhem, Liemers en Overbetuwe. Quadraam streeft een cultuur na waarbij samenwerken, zelfverant-woordelijkheid en eigenaarschap hoog in het vaandel staan. Vanuit vertrouwen in de talenten van het eigen personeel investeren wij in de verdere ontplooiing daarvan. Je krijgt alle middelen en mogelijkheden voor permanente professionalisering aangeboden door middel van ons eigen ontwikkelingscentrum Quriuz (www.quriuz.nl).
 
Meer informatie over Maarten van Rossem staat op www.maartenvanrossem.nl
 
Voor meer informatie of vragen over de werkzaamheden kun je contact opnemen met Bjorn Vos, afdelingsleider, bereikbaar via telefoon 026 3202864 of 06 51027095.
 
LATEN WE KENNIS MAKEN!
Je kunt op deze vacature reageren tot 22 oktober 2018.
 
LET OP!
Alleen sollicitaties via Meesterbaan nemen wij in behandeling.
De gesprekken vinden plaats op dinsdag 30 oktober a.s.
De vacature gaat gelijk in- en extern uit. Bij gelijke geschiktheid genieten interne kandidaten de voorkeur.
 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Opleiding
2e graads
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.