Vacature Afdelingsmanager in Utrecht

Onderwijs

Over ROC Midden Nederland

Naam school
ROC Midden Nederland
Contactpersoon
Mevr. van den Hoogen-Renes
Plaats
Utrecht
Type onderwijs
Regulier
Sector
Middelbaar beroepsonderwijs
Website
Beschrijving
ROC Midden Nederland (ROC MN) is een ondernemende onderwijsorganisatie voor middelbaar beroepsonderwijs, participatieonderwijs en bedrijfsopleidingen in de provincie Utrecht. ROC MN staat voor actueel en relevant onderwijs. Ons onderwijs maken we samen, in co-creatie met het beroepenveld waarvoor we onze studenten opleiden.
ROC MN heeft circa 20.000 studenten en 1800 medewerkers op meer locaties in Utrecht, Nieuwegein, Amersfoort en omliggende gemeenten. De mbo-opleidingen worden aangeboden binnen kleinschalige, branchegerichte colleges en variëren van niveau 1 t/m niveau 4.
 

Vacature

Functietitel
Afdelingsmanager 
Plaatsingsdatum
8-10-2018
Met ingang van
per direct
Soort vacature
parttime/fulltime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,8 - 1 FTE
Omschrijving
Als afdelingsmanager bij ROC Midden Nederland heb je veel  taakgebieden. Het succes van de student staat bij jou op de eerste plaats. Je zorgt ervoor dat je met je team goede onderwijsresultaten bereikt in een constructieve en samenwerkingsgerichte cultuur. Je geeft groepsgericht en individueel leiding. Je bevordert een positieve sfeer. Je bent een ‘people manager’: je kunt goed luisteren, hebt een goed gevoel  voor het onderhouden van persoonlijke en teamgerichte contacten en kunt mensen in hun kracht zetten.
Daarnaast ben je samen met de directeur verantwoordelijk voor de visie en doelen van het college. Je werkt intensief samen met medewerkers van diensten en colleges van ROC Midden Nederland en je zoekt de verbinding met  belangrijke partijen in het werkveld.
Je bent ook een hands-on manager die er samen met het team voor zorgt dat de dagelijkse praktijk van het onderwijs soepel verloopt. Je  bent een organisator en planner, die goed kan analyseren en prioriteren. Je denkt in mogelijkheden en initieert nieuwe ontwikkelingen.

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Functie-eisen
• HBO+/WO werk- en denkniveau; bij voorkeur met een afgeronde managementopleiding;
• Goed ontwikkelde competenties op het gebied van leiderschap, teamontwikkeling, strategisch denken, resultaatgerichtheid en organisatorisch vermogen;
• Ruime ervaring met leidinggeven aan grotere groepen van docenten;
• Iemand die affiniteit heeft met de innovaties in het werkveld Tech & Bouw.

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
schaal 12, CAO MBO
Arbeidsvoorwaarden
Wij bieden onze nieuwe afdelingsmanager een tijdelijke aanstelling voor één jaar met uitzicht op een vast dienstverband voor 0,8 – 1,0 fte. Het salaris bedraagt afhankelijk van ervaring maximaal € 5.158,-  bij een volledige aanstelling (schaal 12, CAO MBO

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Rikkert de Nooij, partner van De Roo, telefoon 06 4126 8686 of kantoor 088 5522 999.
Informatie over hoe u kunt solliciteren kunt u vinden op de website van de Roo
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.