Vacature Docent ICT in Helmond

Onderwijs

Over ROC Ter AA

Naam school
ROC Ter AA
Contactpersoon
Mevr. Marlies Heijnen
Plaats
Helmond
Type onderwijs
Regulier
Sector
Middelbaar beroepsonderwijs
Beschrijving

ROC Ter AA is een regionaal opleidingencentrum met de hoofdvestiging in Helmond.

ROC Ter AA realiseert beroepsonderwijs, volwassenenonderwijs en algemeen vormend onderwijs.  Daarbij begeleiden wij jongeren en volwassenen naar de toekomst. Dat doen we door samen met hen de passie en het succes te zoeken in vakmanschap en werk, deelname aan de maatschappij en in ‘blijven leren’. 

De kernwaarden die ons met elkaar verbinden en waarin we elkaar herkennen, zijn: persoonlijk, kwaliteit en passie in vakmanschap. Het is onze ambitie om voor studenten en bedrijven in de regio de beste keus te zijn.

Vacature

Functietitel
Docent ICT 
Plaatsingsdatum
8-10-2018
Met ingang van
zo spoedig mogelijk
Soort vacature
Fulltime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
1,0
Omschrijving
Voor het ICT College zijn wij op zoek naar een Docent ICT (1,0 fte). Als docent ICT verzorg je lessen aan studenten die de opleiding Medewerker ICT (niveau 2/3) en/of ICT beheerder (niveau 4) volgen.
 
Het betreft een tijdelijke vacature voor 1 fte tot en met het einde van het schooljaar 2018/2019, met uitzicht op verlenging bij goed functioneren en voldoende formatieruimte. Het betreft een vacature op onze locatie aan de Keizerin Marialaan in Helmond.
 
Hoe ziet je dag eruit als Docent ICT?
Je verbindt in jouw praktijk- en theorielessen op een aansprekende manier de vakgebieden hardware, software en netwerken met elkaar. Denk hierbij aan het assembleren, installeren van systemen en ondersteunen systeemgebruikers.  Je bent in staat om innovaties en ontwikkelingen uit het bedrijfsleven te vertalen naar het onderwijs en daarin je collega’s mee te nemen.  Je zet studenten aan tot zelfstandig en samenwerkend leren, waarbij je gebruik maakt van diverse werkvormen.  Je vertaalt relevante ontwikkelingen in jouw werkveld naar het opleidingsprogramma en vakgerichte opdrachten. Daarnaast houd je je bezig met de ontwikkeling van de examens en participeer je in (teamoverstijgende) projecten en/of werkgroepen. Je begeleidt studenten in hun BPV of stage.
 
Waarmee daag je ons uit?
Betrokken | Enthousiasme | Teamspeler | Sociaal en communicatief sterk
 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja
Functie-eisen
  • Een afgeronde Lerarenopleiding Docent ICT of een afgeronde hbo-opleiding op ICT gebied en aangevuld met pedagogische didactische aantekening (of bereid dit te halen *);
  • Goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal;
  • Relevante werkervaring op het gebied van ICT beheer en gebruikersondersteuning;
  • Relevante kennis van hard- software, besturingssystemen en netwerken;
  • Specifieke kennis van en affiniteit met de doelgroep;
  • Bij voorkeur ervaring binnen het onderwijs.
 
*Ben je geïnteresseerd of heb je vragen over het behalen van je bevoegdheid? Laat je gegevens achter dan nemen wij z.s.m. contact met jou op en kijken wij samen naar de mogelijkheden!
 

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB CAO MBO
Arbeidsvoorwaarden

Wat kunnen wij jou bieden?

Wij helpen je bij het herkennen, ontwikkelen en benutten van je talenten en vaardigheden, zowel op vakinhoudelijk als op persoonlijk vlak. Je gaat deel uitmaken van een gedreven team dat in zijn totaliteit uit circa 30 betrokken collega’s bestaat. We bieden je in eerste instantie een jaarcontract, met uitzicht op een vaste aanstelling bij goed functioneren. De functie van Docent is ingedeeld in salarisschaal LB (max. € 4.123,-- per maand, excl. 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,33%). 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.