Vacature Conrector Luzac Enschede in Enschede

Onderwijs

Over Luzac Enschede

Naam school
Luzac Enschede
Contactpersoon
Afdeling HR
Plaats
Enschede
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Particulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Beschrijving
Luzac biedt kleinschalig particulier onderwijs op alle niveaus. Kernwoorden voor de wijze waarop we ons onderwijs vormgeven zijn flexibiliteit en maatwerk. Gezamenlijk met de leerling stellen we ambitieuze doelen, en elke dag werken we hard om die te bereiken. Dit vraagt inzet en commitment van de leerling, maar ook van onze medewerkers. Wij kennen het eigen verhaal van de leerling en zijn betrokken bij zijn individuele leerproces. Op die manier tonen we dagelijks dat we geloven in onze leerlingen, krijgen zij zelfvertrouwen en plezier in leren en kunnen ze boven zichzelf uitstijgen. Dat is waar we het voor doen!

Vacature

Functietitel
Conrector Luzac Enschede 
Plaatsingsdatum
8-10-2018
Soort vacature
parttime/fulltime
Omschrijving
Samen met de examensecretaris, hoofd leerlingbegeleiding en een huishoudelijk medewerker vorm je het kernteam van de vestiging.

Jij bent het gezicht van Luzac Enschede en je bent in staat potentiële klanten de propositie van Luzac uit te leggen en hoe die passend kan zijn voor de specifieke situatie van hun zoon of dochter.

In jouw rol als conrector ben je verantwoordelijk voor het werven en selecteren, begeleiden en aansturen van al het onderwijzend personeel (docenten, steunlesdocenten en surveillanten). Tevens geef je feedback op wat er zich tijdens de lesuren afspeelt.

Daarnaast ben je, in samenwerking met jouw leerlingbegeleiders, het aanspreekpunt voor leerlingen en hun ouders. Je beweegt je actief onder de leerlingen en kent iedereen bij naam. 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Opleiding
2e graads of Overige
Functie-eisen
  • Je bent in het bezit van minimaal een HBO-diploma
  • Je hebt minimaal een eerstegraads lesbevoegdheid of bijvoorbeeld een opleiding Onderwijskunde afgerond
  • Je hebt minstens 5 jaar ervaring met lesgeven en bij voorkeur minimaal twee jaar ervaring in een leidinggevende functie
  • Je bent procesgericht, je hebt een visie op onderwijs(vernieuwing) en bent een expert op het gebied van didactiek
  • Je bent in staat om mensen te coachen en mee te nemen in nieuwe ontwikkelingen en processen
  • Je durft snel maar weloverwogen beslissingen te nemen en bent in staat om alle betrokken partijen ervan te overtuigen dat dit de beste beslissing is
  • Je bent constructief kritisch en neemt initiatief om zaken te verbeteren, zowel landelijk als op de eigen vestiging
  • Je bent in staat in een hectische omgeving de rust te bewaren en planmatig te werken
  • Je hebt kennis van de eisen en regelgeving Voortgezet Onderwijs
  • Een pre is kennis van en ervaring met Magister, RTTI en Omza 
Een assessment maakt onderdeel uit van de procedure. 

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden
Luzac is ruim 30 jaar geleden opgericht met als missie het onderwijs in Nederland te verbeteren, zowel inhoudelijk als organisatorisch. We wilden het allerbeste onderwijs bieden en een voorbeeld worden voor andere scholen en opleiders.

Werken bij Luzac is uitdagend, geen dag is hetzelfde en bij alles wat je doet zijn direct mensen betrokken. Daarnaast willen we voorop lopen in (onderwijs)ontwikkelingen en geloven we dat stilstand achteruitgang is. We zijn dus altijd in beweging, wat medewerkers de mogelijkheid biedt om zich verder te ontwikkelen en initiatieven te ontplooien.

We zijn zo georganiseerd dat de vestigingen zoveel mogelijk gefaciliteerd worden vanuit het hoofdkantoor, bijvoorbeeld door het centraal aanleveren van toetsen, maar ook de organisatie van open dagen en een CRM systeem. Daarnaast is er op het hoofdkantoor expertise aanwezig op gebieden als ICT, Finance en HR zodat de vestiging zich kan richten op de leerlingen en het onderwijs. Onze arbeidsvoorwaarden worden vastgesteld in samenspraak met onze ondernemingsraad en vastgelegd in de personeelsgids.

Voor deze functie bieden wij een bruto salaris van € 2300,- tot € 3900,- op basis van een fulltime dienstverband, afhankelijk van opleiding en ervaring.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Als jouw visie op onderwijs aansluit bij die van Luzac en jij graag ons team komt versterken met jouw enthousiasme, dan kijken we uit naar je sollicitatie!

Stuur ons je motivatie plus een CV t.a.v. Femke Looijenga via de ‘solliciteer direct’ button.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.