Vacature Docent NT2 in Rotterdam

Onderwijs

Over NIVVO Rotterdam

Naam school
NIVVO Rotterdam
Contactpersoon
Dhr. Recruiter
Plaats
Rotterdam
Type onderwijs
Regulier, Dalton, Jenaplan, Speciaal, Vrijeschool, Praktijkonderwijs, Rebound
Sector
Voortgezet onderwijs
Niveau
pro, lwoo, vmbo, mavo, havo, vwo, gymnasium, technasium
Beschrijving

Onderwijs vacatures zo goed mogelijk invullen en daarbij de school en de docent ontzorgen, dat is wat "Het Nederlands Instituut Voor Vervanging in het Onderwijs"? (NIVVO) doet. Wij zijn gespecialiseerd in tijdelijke én vaste vervanging in het Voortgezet Onderwijs, (Voortgezet) Speciaal Onderwijs (VSO), het MBO en HBO.

Waar staat NIVVO voor? NIVVO staat voor kwaliteit in onderwijs. Al 10 jaar lang zijn wij actief binnen het onderwijs. Van onze docenten vragen wij dat zij hart hebben voor de jongere en hart hebben voor hun vak. Waarom? Daar begint alles mee. Als je dat hebt dan wil je niets liever dan kwaliteit leveren en ben je bereid een stapje extra te doen voor de jongere, de school of je vak. Onze adviseurs zitten ook zo in elkaar. Ze hebben passie voor het onderwijs en leveren daarmee de kwaliteit die scholen van ons vragen. Dat maakt ons wie wij zijn.

Waarom als docent kiezen voor NIVVO? We kunnen ons voorstellen dat je je in eerste instantie afvraagt waarom je zou solliciteren bij NIVVO. Wij zijn namelijk geen school en je kunt natuurlijk ook direct bij een school solliciteren. Onze ervaring is echter dat veel docenten het heel plezierig vinden om een tijdje via NIVVO te werken. Ze krijgen zo de kans om bij een aantal scholen in de keuken te kijken en deze school te leren kennen. En vervolgens solliciteren ze bij de leukste school die het beste bij hun past. Daarmee is NIVVO dus eigenlijk een springplank naar je volgende baan in het onderwijs!

Vacature

Functietitel
Docent NT2 
Plaatsingsdatum
5-10-2018
Met ingang van
25-11-2016
Soort vacature
Fulltime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
40 uur
Omschrijving
Wij hebben per direct een vacature docent NT2 in de omgeving van Den Haag. Ben jij de docent die wij zoeken? Lees snel verder!

Functie
Voor een onderwijsinstelling in de omgeving van Den Haag zijn wij per direct op zoek naar een tweedegraads bevoegd docent Nederlands of NT2 docent. Er zal lesgegeven worden aan volwassenen die onderwijs behoeven op het gebied van de Nederlandse taal. Het gaat om maandagochtend, woensdagochtend en vrijdagmiddag (9 uur lesgeven + 3 uur voor en nazorg).

Functie eisen
 • Een tweedegraads bevoegdheid of een afgeronde relevante hbo opleiding en een Pedagogisch Didactisch Getuigschrift (PDG) of NT2-docentopleiding, of studerend hiervoor;
 • Theoretische kennis en praktijkkennis op het vakgebied van Nederlands als tweede taal;
 • Kennis van de doelgroep anderstalige studenten;
 • Kennis van didactische methoden en technieken en vaardigheid in het toepassen ervan;
 • Vaardigheid in het coachen, motiveren en stimuleren van studenten;
 • Ervaring in het lesgeven aan lager en hoger opgeleide anderstaligen;

Aanbod
NIVVO biedt je de kans om te werken bij de leukste scholen met de beste flexibiliteit en zekerheid. Er zijn verschillende contractmogelijkheden, bijvoorbeeld detachering, freelance of regulier. Vaak zien wij dat NIVVO fungeert als een springplank naar een leuke, nieuwe school waar je weer voor jaren aan de slag kan! Daarnaast bieden wij het volgende:
 • salaris volgens inschaling CAO-onderwijs;
 • goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals diverse opleidingsmogelijkheden;
 • een reiskostenvergoeding van 19 ct per kilometer;
 • professionele begeleiding en coaching;
 • vrij tijdens de schoolvakanties;
 • minder werkdruk aangezien je niet bij alle vergaderingen aanwezig hoeft te zijn.
Solliciteer snel en maak kans op die mooie, nieuwe baan in het onderwijs!

Inlichtingen
Desiree Gil Corral d.gilcorral@nivvo.nl
0651898869
0318 506926

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja
Opleiding
2e graads
Minimaal aantal jaren werkervaring
5
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.