Vacature Leerkracht basisonderwijs in Capelle aan den IJssel

Onderwijs

Over De Tweemaster

Naam school
De Tweemaster
Contactpersoon
Mevr. Wilma Lingen
Plaats
Capelle aan den IJssel
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Regulier
Sector
Basisonderwijs
Beschrijving
Over Obs de Tweemaster
Obs De Tweemaster maakt deel uit van de Stichting BLICK op onderwijs (Boeiend Leren in Capelle en Krimpen aan den IJssel). Stichting BLICK op onderwijs beheert 8 reguliere openbare basisscholen, 1 openbare school voor speciaal basisonderwijs en 1 openbare school voor voortgezet onderwijs voor praktijkonderwijs, vmbo, mavo, havo en vwo. Op deze manier biedt BLICK op onderwijs een doorgaande leerlijn voor leerlingen van 4 tot 18 jaar.
 
Ontdek, leer en maak plezier!
Obs de Tweemaster is een veilige wijkschool, in een ruim opgezette leeromgeving in het groen.
Groepsdoorbrekende werkvormen vormen onderdeel van het leren door ervaren en beleven.
Het team, ouders en leerlingen werken volgens het concept van de vreedzame school in een vreedzame wijk. Veiligheid en welbevinden zijn voorwaarden voor talentontwikkeling.
 
Meer informatie over de school is te vinden op www.obsdetweemaster.nl
Bijzonderheden

 

Vacature

Functietitel
Leerkracht basisonderwijs 
Plaatsingsdatum
5-10-2018
Met ingang van
1-12-2018
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,8
Omschrijving
Wat ga je doen?
Wij zoeken per 1 december 2018 een leerkracht voor groep 6. Ontmoeting is een krachtig middel om af te stemmen en nieuwe initiatieven te ontwikkelen. Jij maakt de lessen aantrekkelijk en begrijpbaar voor onze kinderen en jij weet als geen ander een band op te bouwen met deze leeftijdsgroep en jij bent die juf of meester die deze interessante groep kan boeien. Jouw bijdrage wordt gewaardeerd. Inzet van ICT -met de bijbehorende leerkrachtvaardigheden- gaat een steeds belangrijkere rol spelen binnen ons onderwijs.
 
Dit bieden wij
Wij bieden je een tijdelijk dienstverband met uitzicht op vast. De functie wordt gehonoreerd als docent LA, conform de cao-po. Daarnaast hanteren we ook vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering. We hebben een reiskostenvergoeding, pensioenregeling en een collectieve arbeidsongeschiktheidsverzekering en je kunt gebruik maken van een collectiviteitskorting op een zorgverzekering.
 
Persoonlijke ontwikkeling vinden we belangrijk. Ook daarin willen we initiatieven graag honoreren.
 
Wie ben jij 
Voor de Tweemaster zoeken wij een collega die enthousiasme uitstraalt, teamspeler is, de ontwikkeling van de school ondersteunt, zich kan vinden in de kernwaarden (aandacht, gastvrijheid, veiligheid, plezier, samenwerking, zelfstandigheid, positiviteit) en daarnaar kan handelen. Je bent in staat om verbinding te maken, je bent bereid om te luisteren en je daardoor te laten beïnvloeden. Ook kun je je aanpassen aan veranderingen en kun je jouw eigen gedragsstijl aanpassen om een (gezamenlijk) gesteld doel te bereiken. Je hebt een passie voor de doelgroep. 
Verder in het kort
  • Je beschikt over een basis bevoegdheid om les te geven;
  • Affiniteit met ICT is een pré;
  • Je bent bereid tot verdere professionalisering en wil graag actief werken aan de ontwikkeling van de school en de stichting;
  • Je kan door middel van directe feedback positief gedrag bij jezelf en collega’s stimuleren;
  • Je bent in staat om met jouw kwaliteiten ouderbetrokkenheid bevorderen;
  • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en overtuigingskracht.
 Meer informatie en sollicitatie  
Herken je je in wat hierboven geschreven is, past dat bij jouw ambities en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Motiveer jouw ambities en reageer dan via de “solliciteren” button.
 
Voor meer informatie over de inhoud van de functie kun je contact opnemen met de heer Bastiaan van Dam, directeur Obs de Tweemaster, via e-mail b.vandam@blickoponderwijs.nl of telefonisch via 010-4500012. 
 
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.