Vacature docent Frans tweede graad in Amsterdam

Onderwijs

Over Sweelinck College

Naam school
Sweelinck College
Contactpersoon
Mevr. Bensellam
Plaats
Amsterdam
Denominatie
Samenwerking
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Beschrijving
Het Sweelinck College is een kleine, ongeveer 500 leerlingen, overzichtelijke VMBO-t met HAVO kansklas in het hart van Amsterdam. We hebben leerlingen die veel structuur nodig hebben. Werken op het Sweelinck College betekent meer dan alleen lesgeven. Wij zijn er op gericht een klimaat te realiseren waarbij op een positieve manier het groepsproces en de individuele ontwikkeling tot hun recht komen. Het is een school waar men met plezier leert en werkt, met waardering voor elkaar en elkaars sociale en religieuze achtergrond. We nemen elkaar en onze leerlingen serieus en handelen daarnaar, of dit nu om leerachterstanden gaat of om problemen thuis. Wij willen dat leerlingen onze school verlaten met een diploma in de hand maar ook dat zij zich tijdens hun schooltijd hebben ontwikkeld tot zelfbewuste mensen die zich verantwoordelijk voelen voor de volgende stap in hun leven. We vragen van al onze medewerkers dat zij onze pedagogische grondhouding onderschrijven.
Bijzonderheden
Het Sweelinck College maakt deel uit van stichting ZAAM interconfessioneel voortgezet onderwijs met scholen in Zaanstad, Amsterdam en Monnickendam. Deze 23 scholen verzorgen voor ruim 11.000 leerlingen het onderwijs in deze regio, van praktijkschool tot gymnasium. Het zijn herkenbare, kleinschalige scholen met een eigen gezicht, oog voor de individuele leerling en met een sterke binding met de omgeving.

Vacature

Functietitel
docent Frans tweede graad 
Plaatsingsdatum
5-10-2018
Met ingang van
per direct
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0,56 fte
Aantal uren
12 lessen
Omschrijving
Het Sweelinck College in Amsterdam Zuid is op zoek naar een docent Frans ivm zwangerschapsverlof van de huidige docent. Het onderwijs wordt aan de eerste tweede en derde klassen mavo gegeven. Er is een onderwijsprogramma vastgesteld door de sectie.

Het Sweelinck College is een relatief kleine school in Amsterdam Zuid die leerlingen werft vanuit heel Amsterdam. We kennen elkaar op school en zorgen met ellkaar voor de goede sfeer. Het team van medewerkers is enthousiast en biedt kwaliteit.
De sectie Frans heeft een helder programma en ondersteunt de docent die deze zwangerschapsverlof vervanging wil invullen.

We zijn op zoek naar een docent die 2e graad bevoegd, of in opleiding.
Op het Sweelinck College werken we met een 60 minuten rooster om tijdens elke les disactische variatie aan te bieden.

Eisen

Opleiding
2e graads of Leraar in opleiding

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Kandiddaten kunnen tot en met vrijdag 12 oktober reageren. Gesprekken worden gehouden vanaf 16 oktober. Per 30 oktober starten de lessen.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.