Vacature Docent LO (0,4 fte) in Amersfoort

Onderwijs

Over Het Element / locatie Kaliumweg

Naam school
Het Element / locatie Kaliumweg
Contactpersoon
Mevr. E.G.M. van Gemeren
Plaats
Amersfoort
Denominatie
Protestants-Christelijk
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Niveau
lwoo, vmbo
Beschrijving
Profiel
Het Element is een school met drie leerwegen: De Basisberoepsgerichte, de Kaderberoepsgerichte en de Gemengde leerweg. Op Het Element komen passie en talent samen. Of zoals Ken Robinson zegt: ‘Het Element is het punt waar natuurlijk talent en persoonlijke passie elkaar ontmoeten. Als mensen in hun element zijn, zijn ze het meest zichzelf.'  Voor meer informatie over onze school verwijzen we je naar www.hetelement.eu. Kies vervolgens voor de locatie Kaliumweg.
 

Vacature

Functietitel
Docent LO (0,4 fte) 
Plaatsingsdatum
5-10-2018
Met ingang van
1 november 2018
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,4
Omschrijving
In verband met pensionering of vertrek van enkele collega's en interne verschuivingen vanwege de veranderingen in ons onderwijsconcept zoeken wij voor onze locatie aan de Kaliumweg een

Docent  LO (0,4 fte)

Het werkelijke aantal uren kan enigszins naar beneden afwijken

Wie zoeken we
Je beschikt over of komt op afzienbare termijn in het bezit van een adequate lesbevoegdheid. Je bent  bereid en in staat om in teamverband vorm te geven aan onze onderwijs- en vormingsdoelen. Wij vinden zelfreflectie, persoonlijke groei en samenwerking  in het vakgebied belangrijk. De leerling staat centraal binnen Het Element. Betrouwbaar zijn, betrokkenheid tonen en het vermogen tot zelfreflectie vinden wij hiervoor belangrijk. Tevens vraagt dit om een nieuwsgierige en onderzoeksmatige houding; je bent oprecht geïnteresseerd in onze leerlingen en kunt op een soepele wijze de verbinding met hen aangaan.
 
Wat bieden we
Op de functie is de CAO-VO van toepassing. Inschaling is afhankelijk van je huidige inschaling en relevante werkervaring. Het betreft een tijdelijke functie tot 1 augustus 2019 met uitzicht op verlenging bij goed functioneren en voldoende formatieruimte.
 
Meer informatie en solliciteren?
Meer informatie over deze vacature kunt u inwinnen bij de heer J. Prenger via telefoonnummer 033- 460 26 03. Je sollicitatie, bestaande uit een motivatiebrief en CV kun je mailen aan de heer K. Janssen, directeur van Het Element (vacatures@hetelement.eu).

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja
Opleiding
2e graads
Functie-eisen
Affiniteit met de doelgroep, zoals uiteengezet in ons profiel, is gewenst.
 

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden
Op de functie is de CAO-VO van toepassing. Inschaling is afhankelijk van je huidige inschaling en relevante werkervaring.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Een proefles kan onderdeel uitmaken van de procedure.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.