Vacature Directiesecretaresse MT in Zoetermeer

Onderwijs

Over Picasso Lyceum

Naam school
Picasso Lyceum
Contactpersoon
Dhr. Van Alewijk
Plaats
Zoetermeer
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Niveau
mavo, havo, vwo, gymnasium
Beschrijving

Het Picasso Lyceum is een school voor gymnasium, atheneum, havo en TOPmavo. Wij zijn van mening dat iedere leerling zijn of haar eigen talenten heeft en in staat is om deze talenten verder te ontwikkelen.
Het motto van de school is dan ook: ‘Talenten Ontwikkelen tot Prestaties’.

Het onderwijs is zo ingericht dat leerlingen het onderwijs krijgen dat zo goed mogelijk bij ze past. 
We noemen dat Onderwijs op maat voor jou!

Dit gebeurt onder andere door activerende en prikkelende werkvormen aan te bieden in een uitdagende leeromgeving.
In deze uitdagende leeromgeving wordt er zo veel mogelijk ingespeeld op de vraag van de leerling. Excursies, TOPklassen en de mogelijkheid tot het versnellen van vakken en/of het volgen van lessen op een hoger niveau, maken deel uit van de manier van werken van het Picasso Lyceum. In dit maatwerk en gepersonaliseerd leren is het Picasso Lyceum landelijk een koploper.

Picasso Lyceum: een school waar je je thuis voelt. Op het Picasso Lyceum vinden we een goede sfeer en een goede band tussen leerlingen en leraren erg belangrijk. We willen graag dat onze leerlingen het naar hun zin hebben op school en leraren de school als een goede werkomgeving ervaren. Docenten en leerlingen kennen elkaar en leerlingen kunnen altijd bij de docenten terecht.
 

Vacature

Functietitel
Directiesecretaresse MT 
Plaatsingsdatum
5-10-2018
Met ingang van
1 januari 2019
Soort vacature
Fulltime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,8
Aantal uren
nvt
Omschrijving
Het Picasso Lyceum heeft de onderstaande vacature:
Directiesecretaresse voor het Management Team (0,80 fte)
 • Per 1 januari 2019
 • Ter uitbreiding, tijdelijk met zicht op vast
 • 32 uur (0,80 fte), minder is niet bespreekbaar
 • MBO+ werk- en denkniveau en minimaal 5 jaar recente werkervaring op secretarieel en administratief gebied in een vergelijkbare functie.
 • Arbeidsvoorwaarden conform de CAO-VO
 • Salaris schaal 6 (maximaal € 2.626)
Het Picasso Lyceum is een school voor gymnasium, atheneum, havo en TOPmavo. Wij zijn van mening dat iedere leerling zijn of haar eigen talenten heeft en in staat is om deze talenten verder te ontwikkelen. Het motto van de school is dan ook: ‘Talenten Ontwikkelen tot Prestaties’. Het onderwijs is zo ingericht dat leerlingen het onderwijs krijgen dat zo goed mogelijk bij ze past. We noemen dat Onderwijs op maat voor jou! Dit gebeurt onder andere door activerende en prikkelende werkvormen aan te bieden in een uitdagende leeromgeving. In deze uitdagende leeromgeving wordt er zo veel mogelijk ingespeeld op de vraag van de leerling. Excursies, TOPklassen en de mogelijkheid tot het versnellen van vakken en/of het volgen van lessen op een hoger niveau, maken deel uit van de manier van werken van het Picasso Lyceum. In dit maatwerk en gepersonaliseerd leren is het Picasso Lyceum landelijk een koploper.
Picasso Lyceum: een school waar je je thuis voelt. Op het Picasso Lyceum vinden we een goede sfeer en een goede band tussen leerlingen en leraren erg belangrijk. We willen graag dat onze leerlingen het naar hun zin hebben op school en leraren de school als een goede werkomgeving ervaren. Leerlingen en docenten die kiezen voor het Picasso Lyceum, kiezen voor een school waar ze zich thuis voelen. Docenten en leerlingen kennen elkaar en leerlingen kunnen altijd bij de docenten terecht.
Je bent een secretariële professional met een positieve uitstraling. Als servicegerichte managementondersteuner ben je in staat tussen 3 conrectoren en een MT lid te schakelen in een hectische omgeving, waarbij je met oog voor detail en humor te werk gaat.
Wat ga je doen? Als secretaresse van het MT, heb je een spilfunctie binnen de organisatie met veel afwisselende werkzaamheden. Je werkzaamheden zijn o.a.:
 • Beheren van de agenda en afspraken (rekening houdend met prioriteiten, personen, belangen en tijdsduur).
 • Deadlines in de gaten houden in een proactieve signaalfunctie.
 • Afhandelen van telefoon, e-mail en correspondentie.
 • Organiseren en voorbereiden van vergaderingen en andere meetings, inclusief faciliteiten.
 • Verzamelen, verspreiden, beschikbaar stellen en beheren van informatie en documenten die nodig zijn t.b.v. vergaderingen.
 • Notuleren van vergaderingen en bewaken van daaruit voortkomende acties.
 • Coördineren en organiseren van school gerelateerde evenementen.
 • Verzorgen van PR-activiteiten, zoals opstellen van draaiboeken voor open dagen, benaderen van basisscholen voor inschrijving bezoekdagen voor leerlingen groep 8, ed.
 • Eerste aanspreekpunt en gatekeeper voor diverse in- en externe partijen voor het MT.
De vacature wordt intern en extern uitgezet waarbij interne kandidaten voorrang hebben. Uw sollicitatie wordt alleen behandeld bij aanwezigheid van cv en motivatiebrief. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met mevrouw B. Laghzaoui (adviseur P&O) op mailadres: blaghzaoui@scz.nl. U kunt uw sollicitatie t/m 19 oktober richten aan de afdeling P&O, vacature@scz.nl. De eerste gesprekken vinden plaats op maandagochtend 29 oktober.

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
conform CAO-VO, functieschaal 6
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.