Vacature Docent Nask in Arnhem

Onderwijs

Over De Onderwijsspecialisten

Naam school
De Onderwijsspecialisten
Contactpersoon
Mevr. Lenting
Plaats
Arnhem
Type onderwijs
Speciaal
Sector
Voortgezet Speciaal Onderwijs
Beschrijving

De Onderwijsspecialisten bieden (voortgezet) speciaal onderwijs en extra ondersteuning aan leerlingen die dit nodig hebben. Bijvoorbeeld omdat deze leerlingen moeilijk leren of omdat zij een lichamelijke of meervoudige beperking, een chronische ziekte of gedragsproblemen hebben. We bieden onderwijs op onze eenentwintig scholen en zetten onze expertise in om samen met partners onderwijs en ondersteuning op maat te realiseren.

Vacature

Functietitel
Docent Nask 
Plaatsingsdatum
5-10-2018
Met ingang van
1 december 2018
Referentienummer
18 19-204
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,6
Omschrijving
“Wij zijn speciaal op zoek naar jou” 
 
We zijn op zoek naar een docent Nask (natuur- en scheikunde), 0,6 wtf die de ontwikkeling van onze leerlingen centraal stelt. Samen met collega’s bundel je je krachten op het Gentiaan College in Apeldoorn.  
 
Kijk naar talenten, niet naar beperkingen
 
Werken bij De Onderwijsspecialisten betekent dat jij je verbindt aan het speciaal onderwijs. Het Gentiaan College (+ Van Voorthuysenschool) is één van de 25 scholen die deel uitmaakt van De Onderwijsspecialisten. We bieden voortgezet speciaal onderwijs aan onze 350 leerlingen in de leeftijd van 12 tot en met 18 jaar. Ons brede onderwijsaanbod, van arbeidsmarktgericht en MBO 1 tot en met havo en onderbouw atheneum, maakt samenwerking mogelijk tussen theoretische en praktijkgerichte leerroutes. Daarmee zorgen we voor maatwerk voor onze leerlingen. Ook bieden we de zorg en begeleiding die onze leerlingen nodig hebben, onder meer op het gebied van gedragsondersteuning en sociaal-emotionele ontwikkeling. 
 
Als De Onderwijsspecialisten onderscheiden we ons door geïntegreerde kennis op het gebied van onderwijs, gedrag en zorg. Zo leveren we samen met ouders en partners een passend onderwijsaanbod. En dat lukt alleen met de juiste medewerkers: onderwijsspecialisten, waarvan jij er één kunt worden.  
 
Jouw baan als docent Nask op het Gentiaan College  
Als vakleerkracht geef jij de lessen natuur- en scheikunde aan de vmbo kader/TL en havo-leerlingen. Je werkt als leraar samen met je collega’s in een hecht team. Het leren van elkaar vind je belangrijk. De onderwijs- en ondersteuningsbehoefte van onze leerlingen komt voort uit verschillende problematieken. Jij hebt affiniteit met leerlingen met onder andere oppositionele gedragscomponenten. 

Jouw achtergrond 
Jouw werkervaring nemen wij graag mee. In ons vak gaat het er primair om dat je leerlingen oprecht passend onderwijs wilt leveren. Heb jij die ambitie én kun je onderstaande punten afvinken, dan rollen wij vast de rode loper voor je uit. Ook als je net bent afgestudeerd en (nog) geen werkervaring hebt.  
  • Je bent reeds bevoegd (of in opleiding) om het vak Nask te kunnen geven. 
  • Je hebt affiniteit met onze leerlingenpopulatie. 
  • Wij vragen collega’s voor wie samenwerken vanzelfsprekend is en die humor hebben. 
  • Jouw werkdagen kunnen in overleg worden vastgesteld. 
 
Jouw verdiensten  
We bieden onze leerlingen optimale begeleiding om de beste versie van zichzelf te worden, en dit doen we ook voor onze medewerkers. Bij ons krijg je daarom alle ruimte om verder te leren. We bieden ontwikkelmogelijkheden en opleidingsprogramma’s, zowel inhoudelijk als verbredend. Je bent regisseur van je eigen loopbaan. 
 
De school bevindt zich in Apeldoorn en is goed bereikbaar. Als leraar ontvang je een salaris in schaal L11 of schaal L12 dit is afhankelijk van je opleiding en ervaring en werk je volgens de cao primair onderwijs. Het gaat om een contract van 1 december 2018 tot 1 december 2019, dat uitzicht biedt op een vast dienstverband.  
 
Jouw sollicitatie  

Is dit jouw baan? Dan dagen wij je uit om ons te verrassen met je motivatiebrief en cv. Je kunt dit sturen naar werken@deonderwijsspecialisten.nl. Je mag je brief en cv richten aan Hendrien Zijlstra, directeur. Zij is voor inlichtingen bereikbaar op telefoonnummer 06 – 81 49 26 44. Bellen tussen 17.00 uur en 18.00 uur is prettig. Reacties kunnen worden ingezonden tot en met 18 oktober 2018. Vermeld ook even het vacaturenummer 18 19-204. Medewerkers van
De Onderwijsspecialisten met een vast dienstverband hebben voorrang. Voor meer informatie www.gentiaancollege.nl.      
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.