Vacature Zij-instromers Primair Onderwijs in Hilversum

Onderwijs

Over Alberdingk Thijm Scholen Primair Onderwijs

Naam school
Alberdingk Thijm Scholen Primair Onderwijs
Contactpersoon
Dhr. D. Eykelhoff
Plaats
Hilversum
Denominatie
Rooms-Katholiek
Type onderwijs
Regulier
Sector
Basisonderwijs
Beschrijving
Alberdingk Thijm Scholen biedt primair en voortgezet onderwijs in het Gooi op katholieke grondslag. Speerpunten van het onderwijs zijn Engels op school van 4 - 18 jaar, ICT in de klas en een brede ontwikkeling van de leerlingen. Alle 18 basisschoollocaties en 6 middelbare scholen geven daar op een eigen wijze invulling aan. Kijk voor meer informative op www.atscholen.nl.

Vacature

Functietitel
Zij-instromers Primair Onderwijs 
Plaatsingsdatum
4-10-2018
Met ingang van
per direct
Soort vacature
parttime/fulltime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,1 - 1,0
Omschrijving
Denk je wel eens aan werken in het onderwijs? Met een zij-instroomtraject kun je direct aan de slag!
Heb jij een hbo- of wo–bachelor afgerond en zou je een carrièreswitch willen maken naar het basisonderwijs? Grote kans dat je in aanmerking komt voor het zij-instroomtraject. Je treedt direct in dienst bij Alberdingk Thijm Scholen en combineert gedurende twee jaar werk en studie. Alberdingk Thijm Scholen  is een ondernemende organisatie van 17 basisscholen en 6 middelbare scholen in het Gooi: veel van onze leerkrachten geven zowel les in het Nederlands als in het Engels, er zijn goede ICT-voorzieningen en we zetten in op de brede ontwikkeling van leerlingen. Nieuwe medewerkers worden intensief begeleid.

Zij-instroomtraject
Het zij-instroomtraject duurt maximaal twee jaar en start met een geschiktheidsonderzoek op basis van een portfolio en een assessment, dat in ongeveer zes weken wordt afgerond. Het geschiktheidsonderzoek wijst uit of je direct voor de klas kunt met een op maat gemaakt pakket aan scholing en begeleiding. Na gebleken belangstelling organiseren wij samen met Pabo Instituut Theo Thijssen een voorlichtingsavond. Vooraf meelopen op een van onze scholen is een gewenste mogelijkheid. 

Voorwaarden
Om in aanmerking te komen voor het genoemde traject gelden een aantal voorwaarden:
  • je bezit aantoonbare relevante kennis van en affiniteit met basisonderwijs (bijvoorbeeld door werk in de zorg, logopedie, of een opleiding pedagogiek (en vergelijkbare beroepen en opleidingen);
  • je beschikt over een afgeronde hbo- of wo-bachelor;
  • je hebt een goede beheersing van het Nederlands en je staat achter lesgeven in het Engels;
  • je hebt alles in je om een gepassioneerde leerkracht te worden.
Ons aanbod
Wij bieden een functie aan op een van onze basisscholen en een opleidingstraject in samenwerking met Instituut Theo Thijssen. We bieden een boeiende werkomgeving met veel verantwoordelijkheid en zelfstandigheid. Inschaling vindt plaats op basis van opleiding en ervaring en is conform cao PO (leraarschaal L10).

Interesse? 
Ben je geïnteresseerd? Reageer dan met je C.V. en motivatiebrief, stuur deze naar Dirk Eykelhoff (HR advisor)). Email:  d.eykelhoff@atscholen.nl  
Na selectie is een telefonisch voorgesprek is onderdeel van de procedure. 

Eerst meer informatie? J.peereboom@atscholen.nl of tel. 035 6254475
Meer informatie over werken bij Alberdingk Thijm Scholen
Meer informatie over het zij-instroomtraject
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.