Vacature Grp 1/2 (fulltime) Grp 6 (0,6 fte) Grp 7 (fulltime) in Amsterdam

Onderwijs

Over De Notenkraker

Naam school
De Notenkraker
Contactpersoon
Mevr. Antoinette van Zalinge
Plaats
Amsterdam
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Regulier
Sector
Basisonderwijs
Beschrijving
De Notenkraker is een openbare CultuurProfielSchool. Op een openbare school zijn alle kinderen welkom, zonder onderscheid naar godsdienstige gezindheid, ras of nationaliteit. 
De Notenkraker onderscheidt zich van andere scholen door haar kunstprofiel.
Wij zijn een CultuurProfielSchool en dat houdt in dat de kinderen, gedurende de acht jaar dat ze bij ons op school zitten, naast het reguliere onderwijs, ook structureel kunstonderwijs volgen. 
De vakken dans, drama, muziek en beeldende vorming worden voornamelijk door vakdocenten gegeven.

Stichting Openbaar Onderwijs aan de Amstel heeft  22 openbare basisscholen in de stadsdelen Zuid en Centrum. Deze scholen werken nauw samen en we hanteren eenduidige kwaliteitsnormen en procedures. Toch hebben onze scholen een eigen identiteit of concept. Dat willen we graag zo houden. 

Vacature

Functietitel
Grp 1/2 (fulltime) Grp 6 (0,6 fte) Grp 7 (fulltime) 
Plaatsingsdatum
4-10-2018
Met ingang van
1 november
Soort vacature
parttime/fulltime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
divers
Omschrijving
De Notenkraker is een erkende cultuurprofielschool. Een school voor creatieve breinen.  Gedurende de acht jaar dat kinderen bij ons op school zitten, volgen ze naast het reguliere onderwijs, ook structureel kunstonderwijs in de vakken dans, drama, muziek en beeldende vorming. 
Zo leren onze leerlingen zich presenteren en hun ideeën, samen of individueel, vorm te geven. Ze creëren, bediscussiëren en presenteren met elkaar en leren te kijken en luisteren naar anderen. Ze leren samenwerken, problemen oplossen en hun concentratievermogen vergroten. Bovendien helpen de kunstvakken de kinderen bij het verkrijgen van meer zelfvertrouwen en leerplezier. 

Onze school groeit en heeft momenteel 23 groepen. Wil jij ook graag werken in een inspirerende, creatieve omgeving? We hebben plek voor 3 nieuwe leerkrachten!
Groep 1/2 (fulltime)
Groep 6 (0,6 fte) 
Groep 7 (fulltime)

Het bestuur

Onze school valt onder stichting Openbaar Onderwijs aan de Amstel. De stichting verzorgt openbaar onderwijs in Amsterdam Centrum en Zuid. Een boeiend gebied met 22 scholen die vanuit hun eigen identiteit (Dalton, Montessori, Ontwikkelingsgericht, CultuurProfiel, enz.) nauw met elkaar samenwerken.  Alleen goed onderwijs is niet voldoende, onze leerlingen hebben ook een uitdagend aanbod nodig. We vormen met elkaar een dynamische organisatie waarin professionals ruimte krijgen om zich te ontwikkelen. Onze blik is op de toekomst gericht, we leggen de lat hoog, we zijn eigenwijs en bevlogen. Bezoldiging zal plaatsvinden conform de CAO Primair Onderwijs. Het betreft allen LA functies. 

Ben jij die leerkracht die wij zoeken? Mail dan vóór 19 oktober 2018 je motivatiebrief en C.V. naar: vacature@bsdenotenkraker.nl t.a.v. Antoinette van Zalinge. De gesprekken vinden plaats in week 42 of zoveel eerder als mogelijk en een proefles kan deel uitmaken van de procedure. Voor meer informatie en/of vragen over deze vacature kun je contact opnemen met A. van Zalinge (directeur) of M.Wesdorp (adjunct) via 020-6178128.
Lees de volledige vacature op onze website!

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja
Functie-eisen
Wij bieden jou:
 • een hecht en energiek schoolteam  
 • een school in ontwikkeling en groei
 • een dynamische werkomgeving
 • betrokken ouders
 • zelfbewuste en enthousiaste leerlingen
 • begeleiding 
 • mogelijkheden om een coördinerende rol  binnen de school te vervullen zoals taalcoördinator, bouwcoördinator, hb-specialist.
Jij bent iemand die: 
 • een afgeronde lerarenopleiding heeft
 • affiniteit heeft met het Cultuurprofiel
 • beschikt over uitstekende didactische vaardigheden
 • weet van aanpakken en kan samenwerken
 • resultaatgericht en planmatig is
 • graag verantwoordelijkheid neemt
 • een open houding heeft
 • ICT-vaardig is en bij voorkeur ervaring heeft met ParnasSys
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.