Vacature Sectorsecretaris in Apeldoorn

Onderwijs

Over Aventus

Naam school
Aventus
Contactpersoon
Mevr. Wendy Gierman
Plaats
Apeldoorn
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Praktijkonderwijs
Sector
Middelbaar beroepsonderwijs
Beschrijving

Vacature

Functietitel
Sectorsecretaris 
Plaatsingsdatum
4-10-2018
Soort vacature
Parttime
FTE
0,6 fte
Omschrijving
Als sectorsecretaris ondersteun je de teammanagers en de sectordirecteur (het MT van de sector Entree & Educatie). Je bent degene die de teammanagers assisteert bij de  implementatie van de processen en op een verbindende manier de integraliteit van deze processen borgt binnen de sector. Je bereidt de MT bijeenkomsten inhoudelijk voor in samenspraak met de portefeuillehouders en de sectordirecteur. Je zorgt voor de borging van actiepunten en het monitoren van verbeterslagen. Je houdt overzicht op de verschillende dashboards met stuurinformatie en bereidt deze voor zodat de teammanagers en sectordirecteur hiervan een goede analyse en vertaalslag kunnen maken voor de sector. Tevens ben je degene die de sectorrapportages initieert en coördineert en besluitvormingsdocumenten voor het college van bestuur voorbereidt. Je houdt je bezig met het organiseren van de uitvoer van interne audits, inspectiebezoeken, externe audits en interne (tevredenheids)onderzoeken als bijvoorbeeld de JOB monitor. Tevens vervul je een begeleidende rol binnen de sector bij projecten uit de Veranderagenda. Je werkt nauw samen met niet alleen het MT van de sector, maar ook met de HRM, M&C, Onderwijskundig adviseurs, controller en kwaliteitsmedewerkers van de centrale diensten. Je wordt direct aangestuurd door en legt verantwoording af aan de sectordirecteur.
 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Functie-eisen
In deze rol speelt je houding een belangrijke rol voor het tot stand brengen van een succesvolle en effectieve onderlinge verbinding.
Je bent proactief, denkt in kansen en je bent een expert in het borgen en structureren van processen.  Organisatiesensitiviteit en effectieve omgang met besluitvormingsprocessen zijn onlosmakelijk verbonden met deze rol. Planmatig en gestructureerd werken zijn voor jou vanzelfsprekend.

Daarnaast heb je:
- hbo+ werk- en denkniveau;
- aantoonbare kennis en ervaring met (mbo) onderwijs, kwaliteitszorg en bijbehorende processen;
- minimaal 3 jaar advieservaring op tactisch en strategisch niveau;
- sterk vermogen om conceptueel (strategische) gedachtegoed om te zetten in operationele oplossingsrichtingen (PDCA cyclus);
- helicopterview.

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
cao mbo - schaal 10
Arbeidsvoorwaarden
Een veelzijdige rol waarin je je natuurlijke talent om te verbinden en het geheel te overzien tot zijn recht komen. Het betreft een rol voor de omvang van 0,6 fte voor de periode tot uiterlijk 31-12-2019. Deze tijdelijke rol wordt volgend jaar geëvalueerd waarna verlenging tot de mogelijkheden behoort.

Salarisindicatie: omdat het om een vooralsnog tijdelijke invulling gaat, voer je deze rol uit vanuit een functie in schaal 10  cao mbo (max. € 4.123,- bruto o.b.v. fulltime dienstverband). Een functiewaarderingstraject wordt na evaluatie van de rol opgestart waarna een definitieve salarisschaal uit voortvloeit.

Daarnaast bieden we je:
- een reiskostenvergoeding;
- een pensioenregeling;
- een eindejaarsuitkering;
- collectieve verzekeringen.
 

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Herken je jezelf in dit profiel? Reageer dan snel via het sollicitatieformulier! De vacature staat vooralsnog open tot en met 17 oktober 2018. Bij voldoende geschikte kandidaten sluiten we de vacature mogelijk eerder.

Voor meer informatie over de procedure kun je contact opnemen met Wendy Gierman of Jory Plekkenpol van het mobiliteitsbureau van de dienst HRM, telefoonnummer 088-283 6231/6224.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.