Vacature Initial Training Specialist (tijdelijk, 3 jaar) in Schiphol

Onderwijs

Over Luchtverkeersleiding Nederland

Naam school
Luchtverkeersleiding Nederland
Contactpersoon
Zie omschrijving
Plaats
Schiphol
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Praktijkonderwijs
Sector
Hoger beroepsonderwijs
Beschrijving
Luchtverkeersleiders zorgen 24 uur per dag, 7 dagen per week voor het begeleiden van vliegtuigen in ons luchtruim en op Nederlandse vliegvelden. Op de grond zijn zij de ogen en oren van de piloten in de cockpit. Ze zorgen voor een veilige start en landing van honderden vluchten per dag, houden daarvoor de baan vrij op de grond, controleren overvliegend verkeer én sturen het de goede kant op.

Vacature

Functietitel
Initial Training Specialist (tijdelijk, 3 jaar) 
Plaatsingsdatum
4-10-2018
Referentienummer
230297
Soort vacature
Fulltime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
1
Omschrijving
Initial Training Specialist (tijdelijk)

De afdeling
De afdeling Human Factor zorgt voor het selecteren en opleiden van nieuwe luchtverkeersleiders en het onderhouden van de vakbekwaamheid van zittende luchtverkeersleiders. Selectie & Initial Training binnen Human Factor is verantwoordelijk voor selectie, basisopleiding en training van aspirant verkeersleiders.

Initial Training is op zoek naar een fulltime Training Specialist.

Heb jij verstand van en ervaring met luchtverkeersleiding, een passie voor opleiden en wil je meebouwen aan de luchtverkeersleiders van de toekomst? Dan zijn wij op zoek naar jou!

De baan
Als Initial Training Specialist ben je (mede)verantwoordelijk voor het opleiden van luchtverkeersleiders. Je geeft briefings/theorielessen, je coacht aspirant verkeersleiders in een gesimuleerde operationele omgeving en je maakt hen bewust van hun rol en veiligheidsfunctie in de luchtvaartsector. Je bevordert zelfverantwoordelijkheid, zelfstudiegedrag en teamgedrag bij de leerlingen. Ook verzorg je theorielessen voor overige opleidingen binnen de organisatie en het handhaven van vakbekwaamheid van collega’s binnen de afdeling. Je geeft mede vorm aan de onderwijsontwikkeling en opleidingsinstrumenten. Denk daarbij aan: Computer Based Trainingen (CBT) en/of Part Task training modules, studiehandleidingen, docenthandleidingen (lesplannen) en examenbankvragen. Je werkt samen met collega instituten in Europa (FABEC) en bewaakt de ‘compliance’ van nationale en internationale wetgeving. Verder volg je ontwikkelingen in Air Traffice Management (ATM) voor regelgeving, operationele concepten, procedures en technieken.

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Functie-eisen
Wie ben jij?
Je hebt kennis en ervaring in het geven van opleiding en instructie bij voorkeur in een Air Traffic Management (ATM) gerelateerde, operationele omge­ving. Je beschikt over uitstekende coaching- en presentatievaardigheden en je bent communicatief sterk in de Nederlandse en Engelse taal. Je bent een verbinder, jouw didactische vaardig­heden zijn goed en je bent bereid deze verder te ontwikkelen. Je hebt inlevingsvermogen waardoor je je makkelijk kunt verdiepen in het leerproces van de leerling. Verder stel je hoge eisen aan je eigen prestaties en die van anderen en werk je graag samen.
Je hebt hbo denk- en werkniveau, een hbo bachelor of minimaal 3 jaar ervaring in soortgelijke functie.

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden
Interesse & extra informatie
LVNL biedt je een verantwoordelijke en uitdagende functie in een professioneel team. Je mag rekenen op een pakket uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Het betreft een tijdelijke functie voor drie jaar.
De salarisindeling is afhankelijk van opleiding en ervaring en kan variëren tussen € 3.769,00 en € 6.629,00 bruto per maand op basis van 38 uur per week.

Een assessment kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Spreekt deze baan je aan en wil je meer informatie over de functie of organisatie? Neem dan contact op met Emiel Meijer, telefoonnummer (06) 223 91 870 of e-mail e.p.meijer@lvnl.nl.

Sollicitaties met een duidelijke motivatie en cv kun je indienen vóór 21 oktober 2018. Gebruik hiervoor de 'Solliciteer' button.

Het succes van Luchtverkeersleiding Nederland is mede afhankelijk van de inzet en deskundigheid van haar medewerkers. We willen een afspiegeling zijn van de maatschappij en zijn op zoek naar mensen met een diversiteit aan achtergronden en ervaringen om gezamenlijk een krachtig team te kunnen vormen. We streven nadrukkelijk naar een betere m/v-verhouding binnen een inclusieve organisatie. LVNL biedt medewerkers een uitdagende en innovatieve werkomgeving waar zij een goede balans kunnen vinden tussen werk en persoonlijk leven.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.