Vacature Leraar (18 19-203) in Arnhem

Onderwijs

Over De Onderwijsspecialisten

Naam school
De Onderwijsspecialisten
Contactpersoon
Mevr. Lenting
Plaats
Arnhem
Type onderwijs
Speciaal
Sector
Voortgezet Speciaal Onderwijs
Beschrijving

De Onderwijsspecialisten bieden (voortgezet) speciaal onderwijs en extra ondersteuning aan leerlingen die dit nodig hebben. Bijvoorbeeld omdat deze leerlingen moeilijk leren of omdat zij een lichamelijke of meervoudige beperking, een chronische ziekte of gedragsproblemen hebben. We bieden onderwijs op onze eenentwintig scholen en zetten onze expertise in om samen met partners onderwijs en ondersteuning op maat te realiseren.

Vacature

Functietitel
Leraar (18 19-203) 
Plaatsingsdatum
4-10-2018
Met ingang van
1 december 2018
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0,6
Omschrijving
“Wij zijn speciaal op zoek naar jou”

We zijn op zoek naar een leraar, 0,6 wtf die de ontwikkeling van onze leerlingen centraal stelt. Samen met collega’s bundel je je krachten op De Linde voortgezet speciaal onderwijs (vso) in Deventer.

Kijk naar talenten, niet naar beperkingen
Werken bij De Onderwijsspecialisten betekent dat jij je verbindt aan het speciaal onderwijs. De Linde vso in Deventer is één van de 25 scholen die deel uitmaken van De Onderwijsspecialisten. Wij bieden voortgezet speciaal onderwijs aan jongeren van 12 tot 20 jaar met beperkte cognitieve mogelijkheden. Wij bieden het best passend onderwijs aan leerlingen die in het regulier onderwijs niet tot hun recht komen.

Als De Onderwijsspecialisten onderscheiden we ons door geïntegreerde kennis op het gebied van onderwijs, gedrag en zorg. Zo leveren we samen met ouders en partners een passend onderwijsaanbod op school, op Leren op Locatieplekken en tijdens stage. En dat lukt alleen met de juiste medewerkers: onderwijsspecialisten, waarvan jij er één kunt worden.

Jouw baan als leraar op De Linde (vso)
Als leraar ondersteun en begeleid jij onze leerlingen bij het voorbereiden op een arbeids- of dagbestedingsplek. Maar ook op een zinvolle vrijetijdsbesteding, wonen en burgerschap. Dit doen wij als professionals mét elkaar, met onze ouders en onze partners. Door eigen ervaringen en middelen met elkaar te delen, elkaar te inspireren en te motiveren, leveren we samen een belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling van leerlingen. Onze kennisdeling en samenwerking vindt plaats op school zelf door bijvoorbeeld leerKRACHT, maar ook buiten De Linde via leergemeenschappen en kennisteams. Dit kan binnen
De Onderwijsspecialisten en binnen het samenwerkingsverband Voortgezet Onderwijs Deventer. Leren van en met elkaar en samenwerken, dat is nou net waarmee wij het verschil maken.

Jouw achtergrond
Jouw werkervaring nemen wij graag mee. In ons vak gaat het er primair om dat je leerlingen passend onderwijs wilt leveren. Heb jij de ambitie én kun je onderstaande punten afvinken, dan rollen wij vast de rode loper voor je uit. 
  • Je bent in het bezit van een pabo-diploma, met voorkeur aangevuld met een master Special Educational Needs of de bereidheid deze te halen.
  • Je wilt elke dag een beetje beter worden.
  • Je hebt de onderwijskwaliteit hoog in het vaandel staan.
  • Je kunt gedifferentieerd werken en actief samenwerken.
  • Werkdagen zijn woensdag, donderdag en vrijdag.

Jouw verdiensten
We bieden onze leerlingen optimale begeleiding om de beste versie van zichzelf te worden en dit doen we ook voor onze medewerkers. Bij ons krijg je daarom alle ruimte om verder te leren. We bieden ontwikkelmogelijkheden en opleidingsprogramma’s, zowel inhoudelijk als verbredend. Je bent regisseur van je eigen loopbaan.

De school bevindt zich in Deventer. Als leraar ontvang je, afhankelijk van opleiding en ervaring, een salaris in schaal L10 of L11 en werk je volgens de cao primair onderwijs. Het gaat om een contract van 1 december 2018 tot en met 31 juli 2019.

Jouw sollicitatie
Is dit jouw baan? Dan dagen wij je uit om ons te verrassen met je motivatie en cv. Je kunt dit sturen naar werken@deonderwijsspecialisten.nl. Je mag je brief en cv richten aan Evelien Wichers Schreur, directeur. Zij is voor inlichtingen bereikbaar onder telefoonnummer 0570 – 67 21 79. Reacties kunnen worden ingezonden tot en met 17 oktober 2018. Vermeld ook even het vacaturenummer 18 19-203. Medewerkers met een vast dienstverband bij De Onderwijsspecialisten hebben voorrang. Voor meer informatie www.linde-deventer.nl.

 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.