Vacature Docent Lichamelijke opvoeding in Dieren

Onderwijs

Over Het Rhedens Dieren

Naam school
Het Rhedens Dieren
Contactpersoon
Dhr. I.P.M. Gijsberts
Plaats
Dieren
Denominatie
Algemeen bijzonder
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Niveau
vmbo, mavo, havo, vwo
Beschrijving
Het Rhedens Dieren is een school voor iedereen, die bekend staat om de fijne sfeer en persoonlijke aandacht. Daar past een breed, aantrekkelijk onderwijsaanbod van vmbo- tot en met vwo-onderwijs bij. Vanaf september 2018 wordt het vierde jaar van havo en vwo aangeboden. Het Rhedens Dieren werkt al hard aan de verdere ontwikkeling van de bovenbouw havo/vwo. Naast deze ontwikkeling zijn het nieuwe vmbo en toekomstgericht onderwijs belangrijke ontwikkelingen waar de school mee bezig is.
 
De locatie in Dieren beschikt over een modern, kleurrijk gebouw en huisvest ongeveer 1000 leerlingen en 120 personeelsleden. Hard werken en een sociale opstelling vinden leerlingen en medewerkers van Het Rhedens Dieren vanzelfsprekend.
 

Vacature

Functietitel
Docent Lichamelijke opvoeding 
Plaatsingsdatum
4-10-2018
Met ingang van
1 januari 2019
Soort vacature
Fulltime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0,8 fte
Aantal uren
20 lesuren
Omschrijving

Wij zijn op zoek naar een docent die onze sectie LO komt versterken.
 
Naast het geven van LO is het mentoraat een onderdeel van je takenpakket. Ook verwachten we een actieve rol van jou in de vakgroep LO.
 
De vacature omvat dit schooljaar 20 lesuren, met een mogelijk om hier volgend schooljaar een fulltime baan van te maken.
 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Opleiding
1e graads
Functie-eisen
Wij zijn op zoek naar een docent LO die enthousiast is en ervaring heeft in het geven van lessen binnen het Voortgezet Onderwijs.
Je bent in het bezit van een onderwijsbevoegdheid voor LO. Docenten.
 
Daarnaast hechten wij veel waarde aan het collectief belang en zoeken wij dus een echte 'teamspeler'.
Aangezien wij bezig zijn met het ontwikkelen van ICT binnen LO gaat onze voorkeur uit naar iemand met  ICT-vaardigheden.
 

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB
Arbeidsvoorwaarden
conform cao VO
 

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Heb jij zin gekregen ons team te versterken en bij te dragen aan onze school? Ben jij die gedreven docent die staat te springen om ontwerpen, samenwerken en lesgeven te combineren en die het leuk vindt een richtinggevende rol te hebben in de school met ruimte voor eigen inbreng?
Solliciteer dan op deze functie! Solliciteren kan tot en met 21 oktober 2018.
 
Wil je meer informatie over de functie? Dan kun je contact op nemen met de heer I.P.M. Gijsberts, locatiedirecteur Het Rhedens Dieren via gijsbertsi@hetrhedens.nl of telefonisch via 06-22337005.
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.