Vacature PR/Communicatiemedewerker 0,6 fte in Nijkerk

Onderwijs

Over Corlaer College

Naam school
Corlaer College
Contactpersoon
Mevr. M. Hijwegen
Plaats
Nijkerk
Denominatie
Protestants-Christelijk
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Niveau
vmbo, mavo, havo, vwo
Beschrijving

Vacature

Functietitel
PR/Communicatiemedewerker 0,6 fte 
Plaatsingsdatum
4-10-2018
Met ingang van
01-12-2018 of eerder
Soort vacature
Parttime
FTE
0,6 fte
Omschrijving
Het Corlaer College is een school waar leerlingen uitgedaagd worden het beste uit zichzelf te halen. Ondanks grote verschillen die er tussen leerlingen bestaan, zijn wij ervan overtuigd dat elk kind talenten heeft. Wij willen kwalitatief goed onderwijs verzorgen waarbij leerlingen hun verschillende talenten zo goed mogelijk ontwikkelen.
Het Corlaer College is een scholengemeenschap die een regionale functie is gaan vervullen voor Nijkerks wijde omgeving. Op het Corlaer College verzorgen wij onderwijs in vrijwel alle onderwijstypen: van atheneum tot lwoo. Het Corlaer behoort landelijk tot een van de best presterende scholen, alle afdelingen hebben een predicaat Excellente School (zie http://www.corlaer.nl/)

De functie                                                                                                                                                                       
Jouw belangrijkste werkgebieden zijn interne en externe communicatie, marketing, huisstijl en vormgeving. Aan de hand van het opgestelde communicatieplan adviseer je onze schoolleiding met betrekking tot alle communicatie-werkgebieden. Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van alle PR- en communicatie-activiteiten. Je bereidt de PR-activiteiten voor en begeleidt deze, zoals bijvoorbeeld informatieavonden, bezoekdagen voor basisscholen, open dagen en evenementen. Ook verzorg je alle communicatie-uitingen zoals bijvoorbeeld het CorlaerNieuws, activiteitennieuws, persberichten, sociale media en onze website. Je bent proactief in het informatie verstrekken en verzamelen. Je voert overleg met externe partijen waaronder de vormgever, drukker en werkt samen met onze interne website- en sociale mediabeheerder. Op Meerwegen niveau weet je het contact te vinden met je collega PR/communicatiemedewerkers.
 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Opleiding
Overige
Functie-eisen

Je hebt een relevante HBO opleiding afgerond; bijvoorbeeld communicatie. Dit heb je aangevuld met minimaal een aantal jaren relevante werkervaring. We zoeken een collega die uitstekend kan schrijven, redigeren en zelfstandig de eindredactie kan voeren over de gebruikte communicatiemiddelen. Je hebt kennis van en ervaring met de inzet van sociale mediakanalen. Bij voorkeur heb je ervaring met het werken met relevante programma’s, Adobe is een pre. Je kan goed plannen, organiseren en coördineren. Ook beschik je over goede adviesvaardigheden. In piekmomenten ben je flexibel inzetbaar. Je hebt inzicht in de organisatie en werkwijze van het onderwijs.
 

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
Schaal 9
Arbeidsvoorwaarden
Op de functie is de CAO-VO van toepassing. De functie is ingeschaald in schaal 9 (maximaal € 3.704,00
bij een fulltime dienstverband). Inschaling binnen de schaal is afhankelijk van je huidige inschaling en
relevante werkervaring. Het betreft een tijdelijke benoeming voor een jaar met uitzicht op een vast
dienstverband bij goed functioneren.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met mevrouw Simone Looij, afdelingsleider beheer, organisatie en communicatie of Ronald Schaefer, rector a.i. van het Corlaer College, tel. 033 2456434 of kijk op www.corlaercollege.nl .

Je motivatiebrief en CV ontvangen wij graag voor 19 oktober 2018 via Meesterbaan, t.a.v. dhr. R. (Ronald) Schaefer.

Om alvast rekening mee te houden in je agenda. De gesprekken vinden plaats op maandag 29 of dinsdag 30 oktober.
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.