Vacature Docent Economie tweedegraads in Ede

Onderwijs

Over Marnix College

Naam school
Marnix College
Contactpersoon
Mevr. Oosterbeek
Plaats
Ede
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Niveau
mavo, havo, vwo, gymnasium
Beschrijving

Het Marnix College is een open, oecumenische school waar leerlingen welkom zijn, ongeacht hun achtergrond en levensovertuiging. Het Marnix is er op gericht leerlingen zo op te leiden dat zij een positieve bijdrage kunnen leveren aan de wereld van morgen.
De school biedt leerlingen op de mavo, de havo, het (tweetalig) atheneum en het gymnasium inspirerend onderwijs met een academische- en internationale inslag. Onze leerlingen verlaten de school met een waardevol diploma en een flinke hoeveelheid kennis, maar ook met waardevolle vaardigheden in hun bagage. We zorgen ervoor dat onze leerlingen in staat zijn tot zelfreflectie, dat ze zichzelf durven te laten zien, zelfredzaam en veerkrachtig zijn en wij leren hen samen te werken en samen te leven.
Het onderwijsaanbod op het Marnix College is breed en divers. Leerlingen nemen deel aan Masterclasses, projectonderwijs en hebben veel keuzemogelijkheden. De school heeft een uitgebreid aanbod op het gebied van kunst en cultuur en stimuleert leerlingen actief deel te nemen aan activiteiten buiten de les en buiten de school.
 

Vacature

Functietitel
Docent Economie tweedegraads 
Plaatsingsdatum
4-10-2018
Met ingang van
01-01-2019
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0,60 - 0.80
Aantal uren
15 - 20
Omschrijving
In verband met het zwangerschapsverlof van onze collega zijn wij met ingang van 1 januari 2019 opzoek naar een enthousiaste en talentvolle tweedegraads docent Economie die gedurende haar verlofperiode ons team kan komen versterken.

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Opleiding
2e graads
Functie-eisen
- Tweedegraads bevoegdheid Economie

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden
- Arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao-vo

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Informatie hierover wordt z.s.m. kenbaar gemaakt.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.