Vacature docent wiskunde 1e graad of in opleiding in Leiden

Onderwijs

Over Stichting Confessioneel Onderwijs Leiden VO

Naam school
Stichting Confessioneel Onderwijs Leiden VO
Contactpersoon
Mevr. L. Tegelaar / Y. Leenart
Plaats
Leiden
Denominatie
Samenwerking
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Beschrijving
SCOL is de afkorting van Stichting Confessioneel Onderwijs Leiden.
SCOL biedt primair en voortgezet onderwijs aan van vmbo tot en met gymnasium. Onder SCOL vallen het Bonaventuracollege en het Visser 't Hooft Lyceum, en vijftien rooms-katholieke en protestants-christelijke basisscholen in de Leidse regio. De stichting telt ruim 9000 leerlingen en bijna 1000 medewerkers.

 

Vacature

Functietitel
docent wiskunde 1e graad of in opleiding 
Plaatsingsdatum
3-10-2018
Met ingang van
zo spoedig mogelijk
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0,74
Aantal uren
17 x 60 minuten
Omschrijving
Het Visser 't Hooft Lyceum, locatie Kagerstraat (Leiden) zoekt per direct een eerstegraads (of in opleiding) docent wiskunde voor 0,74 fte. Het betreft een ziektvervanging en gaat om een tijdelijke functie.

Bijzonderheden
 • De vacature omvat Engelstalige onderbouwlessen wiskunde in het tweetalig onderwijs (TTO) aan havo en vwo. Verder maken lessen aan de bovenbouw havo en vwo deel uit van de vacature. Het gaat om 17 lessen van 60 minuten, als volgt verdeeld:
   
  1 ath (TTO): 3 lessen
  2 havo (TTO): 3 lessen
  4 havo wis A: 4 lessen
  4 havo wis B: 4 lessen
  4 vwo wis A: 3 lessen
   
  Tweetalig onderwijs (TTO) wil leerlingen goed voorbereiden op een steeds internationaler wordende samenleving. Daarvoor is talenkennis onmisbaar, maar ook kennis van Europa en ervaring met landen om ons heen. Als tto docent geef je jouw vak vanaf dag 1 in het Engels les, daarnaast zoek je ook de samenwerking met andere vakken op om vakoverstijgende projecten en opdrachten te bedenken.
   
  Er worden op het Visser ’t Hooft Lyceum veel extra activiteiten georganiseerd en wij verwachten dat je hieraan kunt en wilt bijdragen. Denk aan projectdagen, excursies, assemblies en voorstellingen. Onze leerlingen vertrekken ook regelmatig naar het buitenland voor excursies en uitwisselingen, deze reizen worden het liefst begeleid door tto docenten.

  Uiteraard moet het Engels van jou als tto docent goed zijn. Wij streven naar een docenten team waarin allen beschikken over een taalvaardigheid van minstens niveau B2 van het Europees Referentiekader voor de Talen voor alle vaardigheden. Docenten die op het moment van solliciteren niet over B2 niveau beschikken, zullen gebruik maken van een intern toetsing en scholing programma om vervolgens hun certificaat te behalen. Native of near-native speaker worden ook uitgenodigd te solliciteren.
 
 • Ook zij-instromers kunnen solliciteren.

Meer informatie
Voor meer informatie over deze functie kunt u contact opnemen met Ron Onderwater, locatiedirecteur, per e-mail onr@vhl.nl of met Annemarie Davelaar, teamleider, per e-mail dav@vhl.nl of telefonisch 071 - 5171661.

Uw sollicitatie met curriculum vitae en motvatiebrief zien wij graag zo spoedig mogelijk tegemoet.
De uiterste inzenddatum is donderdag 18 oktober 2018.

Alleen reacties via Meesterbaan kunnen in behandeling worden genomen.

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja
Opleiding
1e graads
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.