Vacature Invalleerkrachten in Hilversum

Onderwijs

Over Stip Hilversum

Naam school
Stip Hilversum
Contactpersoon
Mevr. Vermeulen
Plaats
Hilversum
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Regulier, Dalton, Vrijeschool
Sector
Basisonderwijs
Beschrijving
De 14 openbare basisscholen, op 19 verschillende locaties, in Hilversum vormen samen Stip Openbaar Basisonderwijs Hilversum. Elke school, iedere locatie zelfs, heeft nadrukkelijk een eigen gezicht en profiel. Hoe verschillend de scholen ook zijn, er is veel wat ons bindt en er zijn veel gebieden waarop we nadrukkelijk de samenwerking zoeken. Onze gedeelde visie en missie geven de stichting als geheel én de scholen afzonderlijk richting en maken duidelijk wat onze leerlingen, ouders, medewerkers en partners van ons mogen verwachten.

Binnen Stip Hilversum denken we in mogelijkheden in plaats van in problemen en reageren we pro-actief in plaats van reactief op de vragen van deze tijd. Wij geloven dat we op die wijze een krachtiger antwoord kunnen geven op de uitdagingen waar onze sector mee te maken heeft én krijgt. We sturen daarbij actief op kwalitatief personeelsbeleid, werkdrukvermindering en een proactief vervangingsbeleid.

Vacature

Functietitel
Invalleerkrachten 
Plaatsingsdatum
3-10-2018
Met ingang van
direct
Soort vacature
parttime/fulltime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0.6 - 1.0
Omschrijving
STIP Hilversum: onze stichting
STIP Hilversum is een stichting bestaande uit 14 openbare basisscholen verspreid over 19 locaties in Hilversum en sinds 2016 één locatie in Huizen. Onze scholen zijn voor iedereen toegankelijk. Onze scholen staan midden in de samenleving en doen recht aan de verscheidenheid van leerlingen. Openheid en respect zijn kenmerkend voor onze medewerkers. Binnen onze stichting hebben wij hele verschillende scholen: Dalton scholen, Sterrenschoolconcept, Internationale school, tweetalige scholen, school voor nieuwkomers in Nederland, buurtscholen, meer traditionele scholen en een vrije school.
Al onze Stip-scholen hebben gemeen dat ze open staan voor alle kinderen, ongeacht hun levensovertuiging, godsdienst, politieke gezindheid, afkomst, geslacht of seksuele geaardheid. Iedereen is welkom op de openbare school. Wij respecteren elkaar hebben aandacht voor de verschillen en overeenkomsten tussen leerlingen. We zorgen ervoor dat ieder kind en iedere leerkracht zich thuis voelt, ongeacht de sociale, culturele of levensbeschouwelijke achtergrond.
STIP: Samen, Trots, Innovatief en Professioneel.

STIP Hilversum zoekt invalleerkrachten

Wij zoeken: 
  • beginnende leerkrachten en ervaren leerkrachten; 
  • leerkrachten die bevoegd zijn les te geven in het Primair Onderwijs; 
  • leerkrachten die bij voorkeur drie dagen of meer beschikbaar zijn. 

Wij bieden: 
Een tijdelijke aanstelling voor de rest van het schooljaar in onze invalpool. Binnen deze pool zijn er twee mogelijkheden:
  • Flexibele inval mogelijkheden: je geeft zelf je beschikbaarheid door en op basis daarvan wordt je ingepland en – als je gewerkt hebt – uitbetaald.
  • Vaste invaller: je krijgt een aanstelling bij STIP voor een aantal dagen per week (bij voorkeur 3 dagen of meer) en op deze dagen werk je als invaller bij al onze scholen. Je krijgt een stamschool toegewezen en als er geen invalwerkzaamheden zijn op de andere scholen dan werk je op je stamschool.
De invalpool is een mooie kans om kennis te maken met verschillende type scholen en in veel gevallen biedt het mogelijkheden om door te stromen naar vaste plek op een van onze scholen.

Als je een beginnend leerkracht bent bieden we je een intensief begeleidings- en coaching traject aan via de Stip Academie. 

Interesse? 
Je kunt jouw sollicitatie onder vermelding van de school en functietitel sturen naar vacature@stiphilversum.nl. Voor vragen kun je contact opnemen met Dorka Vermeulen (HR-adviseur) op 06-83391455 (werkdagen maandag, woensdag en donderdag).
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.