Vacature Leraar Gezondheidskunde in Zwolle

Onderwijs

Over Deltion College

Naam school
Deltion College
Contactpersoon
Dhr. van Zuthem
Plaats
Zwolle
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Regulier
Sector
Middelbaar beroepsonderwijs
Beschrijving
Jong of oud, bedrijf of instantie, studerend of werkend: Deltion is er voor iedereen!

Voor mbo-opleidingen, bij- of omscholing, maatwerk voor bedrijven, als inspirerende werkgever of als samenwerkingspartner. Wij werken dagelijks met overgave aan de leerroutes van onze studenten. Wij leveren als partner een actieve bijdrage aan de ontwikkeling van de regionale arbeidsmarkt. Wij zijn gevestigd op een bruisende school in onderwijsstad Zwolle.

Met uitdagende faciliteiten en een brede maatschappelijke blik stimuleren we studenten en medewerkers om zich zo succesvol mogelijk te ontwikkelen in hun beroep, in de maatschappij en in hun persoonlijk leven.
Wij weten dat open staan voor andere meningen ons sterker maakt. We zijn daarom steeds op zoek naar feedback op ons handelen. Zo bouwen wij dagelijks verder aan onze lerende organisatie.

Wij zijn aanspreekbaar op onze waarden betrouwbaarheid, transparantie en maatschappelijke verantwoordelijkheid.

Deltion verzorgt voor 14.500 jongeren en volwassenen beroepsonderwijs op middelbaar niveau. Er werken rond de 1.300 medewerkers als docent, instructeur, management of in staffuncties.

 

Vacature

Functietitel
Leraar Gezondheidskunde 
Plaatsingsdatum
3-10-2018
Met ingang van
per direct
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0,6
Omschrijving
Wij zoeken een nieuwe collega
Binnen het college Welzijn & Gezondheid zijn wij bij het team tandartsassistent per direct op zoek naar een Leraar Gezondheidskunde voor 0,6 fte op basis van ziektevervanging. Ben jij dé enthousiaste, kwaliteitsgerichte en motiverende leraar die wij zoeken? 

Als leraar bij het Deltion College vind je het fantastisch om anderen te ontwikkelen, maar jezelf ontwikkelen vind je net zo belangrijk. Het Deltion College wil aantrekkelijk, toekomstbestendig en kwalitatief hoogwaardig onderwijs bieden en de student voorbereiden op een arbeidsmarkt die continu in beweging is. Jij gaat deze wendbare uitdaging graag aan! Het team tandartsassistent bestaat uit 15 enthousiaste teamleden, waarvan 10 leraren en 5 instructeurs, waarbij je les geeft aan niveau 4 studenten.
Bij ons staat coachend leraarschap centraal, waarin je de studenten begeleidt bij het ontwikkelen van kennis, competenties, gedrag en vaardigheden. Op school, maar ook tijdens de stages bied je de begeleiding die de student nodig heeft. Je vertaalt in je lessen de ontwikkelingen en veranderingen die je in het vakgebied tegenkomt met het oog op kwalitatief goed onderwijs. 
Verder houd je je bezig met de ontwikkeling van examens en heb je een actieve bijdrage in het gezamenlijke resultaat van het team, maar mag je ook team overstijgend meewerken- en denken aan projecten. Je hebt tot slot een interne én externe focus, waarbij je een onze trotse ambassadeur bent van het Deltion College.

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Functie-eisen
Beschik jij over:   
- een passende onderwijsbevoegdheid (2e graads)? 
- (bij voorkeur) ervaring in het mbo? 
- affiniteit met de mondzorg? 
- ervaring in het coachen en begeleiden van studenten?

Ben jij:
- per direct beschikbaar?
- wendbaar, samenwerkingsgericht en goed in netwerken?
- enthousiast over je vak?
- pedagogisch en didactisch sterk?

Dan is deze baan vast iets voor jou!

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden
Ons aanbod
We bieden je in eerste instantie een tijdelijk dienstverband aan voor de duur van de vervanging. De functie van leraar is ingedeeld in salarisschaal LB. Het maximale brutosalaris dat daarbij hoort bedraagt € 4.019,- per maand, excl. 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,33%. De bepalingen in decao-mbo zijn van toepassing. Bovendien kent Deltion goede secundaire arbeidsvoorwaarden: kijk voor meer informatie op onze website.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Iets voor jou?
Heb je dit gelezen en ben je geïnteresseerd in deze functie? Solliciteer dan! Vul vóór 15 oktober 2018 het sollicitatieformulier in en voeg je motivatiebrief en cv bij. Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Klaasje Smit (opleidingsmanager), telefoonnummer: 038-85 34784. 
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.