Vacature Zorgcoördinator in Gouda

Onderwijs

Over Carmelcollege Gouda

Naam school
Carmelcollege Gouda
Contactpersoon
Zie omschrijving
Plaats
Gouda
Denominatie
Rooms-Katholiek
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Beschrijving
Meer informatie over Carmelcollege Gouda vind je op: www.carmelcollegegouda.nl.

Carmelcollege Gouda is een Carmelschool. Stichting Carmelcollege verbindt VO-scholen in heel Nederland.
Alle vacatures bij deze stichting vind je hier.

Vacature

Functietitel
Zorgcoördinator 
Plaatsingsdatum
3-10-2018
Met ingang van
07-01-2019
Referentienummer
3124
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0,8
Omschrijving
Wil jij aan de slag als zorgcoördinator bij een VO-school met ambitie en prima sfeer? Wil je bijdragen aan de versterking van het pedagogisch en didactisch klimaat? Heb jij passie voor je vak en zet je je vaardigheden graag in om onze collega's hierin te adviseren? Reageer dan op deze vacature!

Heb jij passie voor je vak?
Als zorgcoördinator (formeel sociaal psychologisch onderzoeker) observeer je leerlingen individueel en in groepsverband, neemt testen af, analyseert (met toestemming van de ouders) gegevens van artsen en/of toeleveringsscholen en maakt verslagen van psychologisch onderzoek.

Ook het onderhouden van contacten met ouders/opvoeders behoort tot je werkzaamheden. Je bespreekt met hen de vorderingen van de leerling en adviseert over de behandeling. Daarnaast ga je in gesprek met het onderwijsteam en adviseer je hen over de individuele of groepsgerichte aanpak van de leerlingen.
Je bent onderdeel van een zorgteam en je werkt voornamelijk op locatie Antoniuscollege Gouda, maar kunt ook op andere locaties ingezet worden. Ten slotte neem je deel aan scholings- en ontwikkelactiviteiten en collegiale consultatie.

Jouw profiel
Bij ons staat de relatie met mensen centraal. Daarom vinden we het belangrijk dat jij, als onze zorgcoördinator, goed kunt communiceren op verschillende niveaus.
Je beschikt over een WO master Orthopedagogiek of Psychologie en je hebt ervaring in een soortgelijke functie. Kennis van of ervaring met voortgezet onderwijs is een pre. Jouw actuele vakkennis en vaardigheden op het gebied van (ortho)pedagogiek en (ortho)didactiek zijn voor ons van meerwaarde. Van jou verwachten we dat je ervaring hebt met hulpverleningsmethoden en -technieken en het analyseren van psychosociale problemen.
Daarnaast ben je vaardig in het analyseren van problemen en het zoeken naar passende oplossingen, het begeleiden van leerlingen en het adviseren van ouders/opvoeders, het onderwijsteam en management.

Past Antoniuscollege Gouda bij jou?
Locatie Antoniuscollege Gouda van Carmelcollege Gouda is een school voor gymnasium/atheneum/havo. Binnen deze opleidingen bieden wij, naast het reguliere aanbod, de leerroutes TTO, Breed en Technasium. Voor hoogbegaafde leerlingen hanteren wij de uitgangspunten van de BPS (begaafdheidsprofielscholen).
Wij bieden Totaal Onderwijs. Dat wil zeggen: wij bereiden onze leerlingen voor op vragen die de toekomst aan hen stelt. Daarom staan op het Antonius naast slagen met hoge cijfers, (sociale) vaardigheden centraal. We willen een brug slaan tussen onderwijs 'oude stijl' en de 'real world'. Kennen én kunnen staan centraal. De kernwaarden van waaruit wij werken zijn: resultaatgericht, kracht, grensverleggend en jezelf zijn.

Op het Antoniuscollege kan iedereen zichzelf zijn, maar wel verbonden aan onze ambities. Dat geldt voor leerlingen, docenten en schoolleiding. Docenten op het Antonius werken goed samen in de teams en in de secties. Dat betekent oog hebben voor elkaar, prioriteiten stellen, afspraken nakomen, elkaar aanspreken en willen leren van elkaar.

Ons aanbod
Het betreft een tijdelijke parttime baan (0,8 fte), wegens zwangerschapsverlof. Ingangsdatum: 7 januari 2019.
De arbeidsvoorwaarden zijn overeenkomstig de CAO VO. Je ontvangt een salaris van maximaal 4.071 euro bruto per maand bij een volledige werkweek (schaal 10). Dit salaris is conform de CAO VO.
Carmelcollege Gouda maakt deel uit van Stichting Carmelcollege. Werken bij Carmel betekent bovendien werken bij een werkgever met een aantrekkelijk loopbaanbeleid.

Nieuwsgierig naar meer?
Heb je nog vragen over deze vacature? Meer informatie over de inhoud van de functie is te verkrijgen bij:
Contactpersoon: Ank Brent
Functie: Rector
Telefoon: 0182 - 514344

Wil jij deel uitmaken van ons team?
Ben je enthousiast geworden en wil je graag ons team komen versterken? Solliciteer dan direct. Wij ontvangen jouw sollicitatie graag zo spoedig mogelijk. Bij voldoende reacties wordt de vacature offline gehaald en is het niet meer mogelijk te reageren.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
OOP 10
Arbeidsvoorwaarden
Maximaal 4.071,- euro bruto per maand bij een volledige baan (schaal 10). Eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, uitstekende pensioenregeling, reiskostenvergoeding, korting op premie ziektekostenverzekering, laptop, fiscale voordelen op fitness en de aanschaf van een fiets.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.