Vacature Fulltime leerkracht groep 7/8 in Rotterdam in Capelle aan den IJssel

Onderwijs

Over DIT IS WIJS Rotterdam

Naam school
DIT IS WIJS Rotterdam
Contactpersoon
Dhr. Lars Valk
Plaats
Capelle aan den IJssel
Type onderwijs
Regulier, Speciaal
Sector
Speciaal (Basis) Onderwijs
Beschrijving
DIT IS WIJS verzorgt vervanging vanaf één dag in het onderwijs. Dit betekent dat wij werken met een invalpool, maar ook opdrachten verzorgen voor de langere termijn. Wij hebben hierdoor een gevarieerd aanbod van uiteenlopende opdrachten binnen het onderwijs en dat biedt veel kansen! Niet alleen ervaren docenten, maar ook starters kunnen zich binnen onze organisatie profileren en ontwikkelen tot een breder inzetbare groepsleerkracht. Ontwikkeling is een belangrijke pijler binnen DIT IS WIJS en daar investeren wij dan ook graag in. Naast interne coaching worden er ook met regelmaat intervisie bijeenkomsten georganiseerd, zodat je kunt blijven doorgroeien. Samen zijn wij WIJS!

 

Vacature

Functietitel
Fulltime leerkracht groep 7/8 in Rotterdam 
Plaatsingsdatum
3-10-2018
Met ingang van
03-10-2018
Soort vacature
parttime/fulltime
Dienstverband
Tijdelijk
Omschrijving

De leerlingen van groep 7 zijn volgend schooljaar ineens de grootste op school. Zij zijn het voorbeeld voor de lagere groepen en jij bent de juf of meester die hen klaarstoomt voor deze bijzondere taak.

Groep 8 maakt zich klaar voor de overgang naar het voortgezet onderwijs. Een spannende periode breekt aan. Jij zorgt er voor dat de laatste weken op de basisschool soepel verlopen. Daarnaast draag je bij aan het produceren van de eindmusical. Hoe leuk is dat?

Ben jij de juf of meester die hier blij van wordt? Solliciteer nu!

Eisen

Functie-eisen

-  Je bent in het bezit van een pabo-diploma 

-  Je hebt affiniteit met Daltononderwijs

-  Je zorgt voor een prettig en veilig klimaat in de klas

-  Je bouwt snel een band op met bovenbouwleerlingen 

-  Je bent woonachtig in de directe omgeving van Rotterdam

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden
Binnen DIT IS WIJS vinden wij de professionele ontwikkeling van leerkrachten zeer belangrijk. Om deze ontwikkeling van leerkrachten te stimuleren bieden wij gratis trainingen en workshops aan en krijg je persoonlijke begeleiding van een coach. DIT IS WIJS biedt jou de unieke kans om binnen te kijken op verschillende scholen. Je wordt ingeschaald op basis van je ervaring binnen en buiten het onderwijs. Daarnaast ontvang je een volledige reiskostenvergoeding en biedt DIT IS WIJS een voordeelservice voor aantrekkelijke kortingen.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Na een eerste screening op basis van je cv, krijg je bericht of je wordt uitgenodigd voor een persoonlijke kennismaking op ons kantoor in Capelle a/d IJssel. Tijdens dit gesprek bespreken we jouw wensen en de mogelijkheden. Een referentiecheck maakt onderdeel uit van de procedure.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.