Vacature Leerkracht groep 1/2 Rotterdam in Capelle aan den IJssel

Onderwijs

Over DIT IS WIJS Rotterdam

Naam school
Contactpersoon
Dhr. Lars Valk
Plaats
Capelle aan den IJssel
Type onderwijs
Regulier, Speciaal
Sector
Speciaal (Basis) Onderwijs
Beschrijving
DIT IS WIJS verzorgt vervanging vanaf één dag in het onderwijs. Dit betekent dat wij werken met een invalpool, maar ook opdrachten verzorgen voor de langere termijn. Wij hebben hierdoor een gevarieerd aanbod van uiteenlopende opdrachten binnen het onderwijs en dat biedt veel kansen! Niet alleen ervaren docenten, maar ook starters kunnen zich binnen onze organisatie profileren en ontwikkelen tot een breder inzetbare groepsleerkracht. Ontwikkeling is een belangrijke pijler binnen DIT IS WIJS en daar investeren wij dan ook graag in. Naast interne coaching worden er ook met regelmaat intervisie bijeenkomsten georganiseerd, zodat je kunt blijven doorgroeien. Samen zijn wij WIJS!

 

Vacature

Functietitel
Leerkracht groep 1/2 Rotterdam 
Plaatsingsdatum
3-10-2018
Met ingang van
03-10-2018
Soort vacature
parttime/fulltime
Dienstverband
Tijdelijk
Omschrijving

Kijk jij er naar uit om elke dag in een kring van 22 leerlingen te starten met een verhaal of liedje, om ze vervolgens zelfstandig of in groepsverband te laten werken?

Naast de educatieve lessen vindt de school het belangrijk dat er ook aandacht is voor de sociale ontwikkeling. Jij zal een belangrijke rol spelen in de ontwikkelingen van “jouw” leerlingen. 

Zou jij graag een plekje willen op een kleinschalige wijkschool binnen een enthousiast en zeer gemotiveerd team?

Solliciteer dan direct.

Eisen

Functie-eisen
Je bent is het bezit van een pabo-diploma en hebt ervaring met lesgeven aan kleuters. Je staat stevig in je schoenen en weet een warme hechte band op te bouwen met deze jonge leerlingen? Kan jij goed met verschillende niveaus aan de slag. Ben jij aankomend schooljaar voor één of meerdere dagen per week beschikbaar? Ben jij woonachtend in Rotterdam of bereid er naar toe te reizen? Dan is deze vacature wat voor jou.

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden
Binnen DIT IS WIJS vinden wij de professionele ontwikkeling van leerkrachten zeer belangrijk. Om deze ontwikkeling van leerkrachten te stimuleren bieden wij gratis trainingen en workshops aan en krijg je persoonlijke begeleiding van een coach. DIT IS WIJS biedt jou de unieke kans om binnen te kijken op verschillende scholen. Je wordt ingeschaald op basis van je ervaring binnen en buiten het onderwijs. Daarnaast ontvang je een volledige reiskostenvergoeding en biedt DIT IS WIJS een voordeelservice voor aantrekkelijke kortingen.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Na een eerste screening op basis van je cv, krijg je bericht of je wordt uitgenodigd voor een persoonlijke kennismaking op ons kantoor in Capelle aan den IJssel. Tijdens dit gesprek bespreken we jouw wensen en de mogelijkheden. Een referentiecheck maakt onderdeel uit van de procedure.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.