Vacature Heb jij de pabo afgerond? Ga nu aan de slag als leerkracht in het basisonder...

Onderwijs

Over DIT IS WIJS Rotterdam

Naam school
Contactpersoon
Dhr. Lars Valk
Plaats
Capelle aan den IJssel
Type onderwijs
Regulier, Speciaal
Sector
Speciaal (Basis) Onderwijs
Beschrijving
DIT IS WIJS verzorgt vervanging vanaf één dag in het onderwijs. Dit betekent dat wij werken met een invalpool, maar ook opdrachten verzorgen voor de langere termijn. Wij hebben hierdoor een gevarieerd aanbod van uiteenlopende opdrachten binnen het onderwijs en dat biedt veel kansen! Niet alleen ervaren docenten, maar ook starters kunnen zich binnen onze organisatie profileren en ontwikkelen tot een breder inzetbare groepsleerkracht. Ontwikkeling is een belangrijke pijler binnen DIT IS WIJS en daar investeren wij dan ook graag in. Naast interne coaching worden er ook met regelmaat intervisie bijeenkomsten georganiseerd, zodat je kunt blijven doorgroeien. Samen zijn wij WIJS!

 

Vacature

Functietitel
Heb jij de pabo afgerond? Ga nu aan de slag als leerkracht in het basisonderwijs! 
Plaatsingsdatum
3-10-2018
Met ingang van
26-11-2018
Soort vacature
parttime/fulltime
Dienstverband
Vast
Omschrijving

Voor verschillende scholen zijn wij op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde leerkrachten die het komend schooljaar willen invallen. Ben jij op zoek naar een flexibele werkgever en wil je op verschillende scholen werken? Voor schooljaar 2018 / 2019 heeft DIT IS WIJS een breed aanbod aan uitdagende vacatures. Op basis van jouw wensen, doelen en ambities zoeken wij voor jou de perfecte uitdaging.

Losse dagen invallen? Of toch langdurig je eigen groep draaien? Geef ons jouw voorkeur aan en wij zorgen voor de juiste match!

Eisen

Functie-eisen

-  Je bent in het bezit van een PABO-diploma 

-  Je beschikt over de kennis met betrekking tot de diverse leerlijnen

-  Je hebt relevante ervaring in het basisonderwijs opgedaan

-  Je zorgt voor rust en regelmaat binnen de groep 

-  Je wil zelf bepalen op welke dagen jij beschikbaar bent

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden
Binnen DIT IS WIJS vinden wij de professionele ontwikkeling van leerkrachten zeer belangrijk. Om deze ontwikkeling van leerkrachten te stimuleren bieden wij gratis trainingen en workshops aan en krijg je persoonlijke begeleiding van een coach. DIT IS WIJS biedt jou de unieke kans om binnen te kijken op verschillende scholen. Je wordt ingeschaald op basis van je ervaring binnen en buiten het onderwijs. Daarnaast ontvang je een volledige reiskostenvergoeding en biedt DIT IS WIJS een voordeelservice voor aantrekkelijke kortingen.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Na een eerste screening op basis van je cv, krijg je bericht of je wordt uitgenodigd voor een persoonlijke kennismaking op ons kantoor in Capelle aan den IJssel. Tijdens dit gesprek bespreken we jouw wensen en de mogelijkheden. Een referentiecheck maakt onderdeel uit van de procedure.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.