Vacature Leerkracht groep 8 Rotterdam Alexandrium in Capelle aan den IJssel

Onderwijs

Over DIT IS WIJS Rotterdam

Naam school
DIT IS WIJS Rotterdam
Contactpersoon
Dhr. Lars Valk
Plaats
Capelle aan den IJssel
Type onderwijs
Regulier, Speciaal
Sector
Speciaal (Basis) Onderwijs
Beschrijving
DIT IS WIJS verzorgt vervanging vanaf één dag in het onderwijs. Dit betekent dat wij werken met een invalpool, maar ook opdrachten verzorgen voor de langere termijn. Wij hebben hierdoor een gevarieerd aanbod van uiteenlopende opdrachten binnen het onderwijs en dat biedt veel kansen! Niet alleen ervaren docenten, maar ook starters kunnen zich binnen onze organisatie profileren en ontwikkelen tot een breder inzetbare groepsleerkracht. Ontwikkeling is een belangrijke pijler binnen DIT IS WIJS en daar investeren wij dan ook graag in. Naast interne coaching worden er ook met regelmaat intervisie bijeenkomsten georganiseerd, zodat je kunt blijven doorgroeien. Samen zijn wij WIJS!

 

Vacature

Functietitel
Leerkracht groep 8 Rotterdam Alexandrium 
Plaatsingsdatum
3-10-2018
Met ingang van
03-10-2018
Soort vacature
parttime/fulltime
Dienstverband
Vast
Omschrijving

Deze schoolverlaters gaan het leukste jaar in van hun basisschoolfase. Jij mag daar onderdeel van uit maken. Hoe gaaf is dat! 

Naast het geven van alle vakken werk je aan het einde van het jaar toe naar de afscheidsmusical. Ben jij die creatieve juf die het leuk vindt om met de leerlingen een spetterende musical neer te zetten met dans en muziek? Dé musical waar iedereen het jaren later nog steeds over heeft!

Vind jij het fijn om te werken op school waar duidelijk regels worden gehanteerd en die ook worden nageleefd? Deze Brede School organiseert voor de leerlingen veel activiteiten om te werken aan de talentontwikkeling van de leerlingen. Of het nu op sport gericht is of op creatief gebied, de school biedt een breed pakket aan activiteiten aan.

Solliciteer direct!

Eisen

Functie-eisen
Je bent in het bezit van een pabo-diploma en hebt ervaring met lesgeven in de bovenbouw. Je vindt het leuk om met de leerlingen te werken aan de eind musical. Kun jij  snel een vertrouwensband opbouwen en goed overweg met verschillende niveaus? Ben jij aankomend schooljaar voor één of meerdere dagen per week beschikbaar? Ben jij woon achtend in Rotterdam of bereid er naar toe te reizen? Solliciteer dan direct.

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden
Binnen DIT IS WIJS vinden wij de professionele ontwikkeling van leerkrachten zeer belangrijk. Om deze ontwikkeling van leerkrachten te stimuleren bieden wij gratis trainingen en workshops aan en krijg je persoonlijke begeleiding van een coach. DIT IS WIJS biedt jou de unieke kans om binnen te kijken op verschillende scholen. Je wordt ingeschaald op basis van je ervaring binnen en buiten het onderwijs. Daarnaast ontvang je een volledige reiskostenvergoeding en biedt DIT IS WIJS een voordeelservice voor aantrekkelijke kortingen.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Na een eerste screening op basis van je cv, krijg je bericht of je wordt uitgenodigd voor een persoonlijke kennismaking op ons kantoor in Capelle aan den IJssel. Tijdens dit gesprek bespreken we jouw wensen en de mogelijkheden. Een referentiecheck maakt onderdeel uit van de procedure.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.