Vacature Leraar Start.Deltion in Zwolle

Onderwijs

Over Deltion College

Naam school
Deltion College
Contactpersoon
Dhr. van Zuthem
Plaats
Zwolle
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Regulier
Sector
Middelbaar beroepsonderwijs
Beschrijving
Jong of oud, bedrijf of instantie, studerend of werkend: Deltion is er voor iedereen!

Voor mbo-opleidingen, bij- of omscholing, maatwerk voor bedrijven, als inspirerende werkgever of als samenwerkingspartner. Wij werken dagelijks met overgave aan de leerroutes van onze studenten. Wij leveren als partner een actieve bijdrage aan de ontwikkeling van de regionale arbeidsmarkt. Wij zijn gevestigd op een bruisende school in onderwijsstad Zwolle.

Met uitdagende faciliteiten en een brede maatschappelijke blik stimuleren we studenten en medewerkers om zich zo succesvol mogelijk te ontwikkelen in hun beroep, in de maatschappij en in hun persoonlijk leven.
Wij weten dat open staan voor andere meningen ons sterker maakt. We zijn daarom steeds op zoek naar feedback op ons handelen. Zo bouwen wij dagelijks verder aan onze lerende organisatie.

Wij zijn aanspreekbaar op onze waarden betrouwbaarheid, transparantie en maatschappelijke verantwoordelijkheid.

Deltion verzorgt voor 14.500 jongeren en volwassenen beroepsonderwijs op middelbaar niveau. Er werken rond de 1.300 medewerkers als docent, instructeur, management of in staffuncties.

 

Vacature

Functietitel
Leraar Start.Deltion 
Plaatsingsdatum
3-10-2018
Met ingang van
27 november 2018
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,8
Omschrijving
Wij zoeken een nieuwe collega
Wij zijn binnen het team START.Deltion per 27 november 2018 op zoek naar een nieuwe collega voor 0,8 fte op basis van zwangerschapsvervanging.

START.Deltion biedt entree onderwijs aan in de volgende profielen: assistent, installatie- en constructietechnieken, bouw, wonen en onderhoud, mobiliteitsbranche, dienstverlening en zorg, horeca en voedingsindustrie, verkoop en retail, logistiek en procestechnieken. De opleiding gaat uit van zaken die een student al kan en kent, waardoor de student in eigen tempo het diploma kan halen. Er wordt veel aandacht besteed aan sociale vaardigheden en beroepsvaardigheden. Met behulp van opdrachten in praktijksituaties, simulatielokalen, workshops, trainingen en tijdens de stage leert de student vaardigheden 'door te doen'.
Als leraar entree onderwijs ben je een enthousiast begeleider van studenten in het onderwijsleerproces. Dit draag je uit door je professionele kennis en vaardigheden over te dragen aan studenten en door te laten zien dat je jezelf ook continu ontwikkelt. Relevante ontwikkelingen in het werkveld worden vertaald naar het opleidingsprogramma en laat je terugkomen in o.a. (mede) door jou samengestelde onderwijsmateriaal, georganiseerde excursies en workshops. Je creëert een professionele en veilige leeromgeving.

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Functie-eisen
Je functieprofiel
Je wordt uitgenodigd om te solliciteren, als je je herkent in bovenstaande functie. Je dient te beschikken over een hbo werk- en denkniveau en een relevante onderwijsbevoegdheid voor het mbo. Voor deze vervanging zoeken wij iemand met affiniteit met het profiel ‘winkel’ (retail). 

Daarnaast dien je te beschikken over de volgende vakkennis en vaardigheden:
- Affiniteit met de doelgroepen entree onderwijs (niveau 1) en hun
  culturen;
- Flexibele teamspeler;
- Multifunctioneel en -disciplinair denken en handelen;
- Vakoverstijgend denken en handelen;
- Open staan voor het werken van het positieve behavior support
  (pedagogische didactische benadering);
- Coachende vaardigheden;
- Affiniteit hebben met de opleiding entree en met één van de 
   uitroomprofielen die binnen het kwalificatiedossier entree vallen;
- Uitdaging zien in uitvoering van onderliggende onderwijsprocessen.

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden
Ons aanbod 
We bieden je een tijdelijk dienstverband voor de duur van deze vervanging van 27 november 2018 tot medio april 2019. De functie van leraar is ingedeeld in salarisschaal LB. Het maximale brutosalaris dat daarbij hoort bedraagt € 4.019,-- per maand, excl. 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,33%. De bepalingen in de cao-mbo zijn van toepassing. Bovendien kent Deltion goede secundaire arbeidsvoorwaarden: kijk voor meer informatie op onze website

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Iets voor jou?
Heb je dit gelezen en ben je geïnteresseerd in deze functie? Solliciteer dan! Vul vóór 22 oktober a.s. het sollicitatieformulier in, en voeg je motivatiebrief en cv bij. Voor nadere informatie over deze functie kun je per email contact opnemen met Karin Hol (opleidingsmanager), telefoonnummer: 038-8503950.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.