Vacature Reislustige docent/lesmateriaalontwikkelaar wiskunde gezocht! in Heel Nederl...

Onderwijs

Over Masterskip Wylde Swan

Naam school
Masterskip Wylde Swan
Contactpersoon
Mevr. Nynke Verduyn
Plaats
Heel Nederland en buitenland
Type onderwijs
Regulier, Montessori, Dalton, Vrijeschool
Sector
Voortgezet onderwijs
Niveau
havo, vwo
Beschrijving
MASTERSKIP WYLDE SWAN organiseert avontuurlijke trajecten om jongeren met een N-profiel uit 4/5 VWO en 4 HAVO te enthousiasmeren voor natuurwetenschap & techniek. Tijdens een 6-weekse reis aan boord van de grootste tweemast topzeil schoener ter wereld, kunnen de jongeren hun hart ophalen aan het zeilen op dit indrukwekkende schip.

Gedurende de reis naar exotische oorden houden de leerlingen d.m.v. zelfstudie hun eigen schoolwerk bij. Daarnaast krijgen ze lessen op het gebied van wiskunde, natuurkunde, scheikunde en biologie waarvan de stof wordt gekoppeld aan het leven aan boord (concept-context). Denk hierbij aan navigatie, krachten die spelen bij het zeilen, de samenstelling van zeewater en onderzoek van het zeeleven. Er is veel potentie voor persoonlijke groei doordat de jongeren meedraaien met de bemanning (crew) in alle taken op het schip. Er kunnen maximaal 30 leerlingen mee. Daarnaast zijn er 10 bemanningsleden en 4 docenten aan boord.

WisMon is een onderwijsinstituut in de exacte vakken. Vanuit ons hoofdkantoor in Utrecht organiseren we met een jong, ambitieus en gezellig team, deficiëntiecursussen en bijlessen en zijn we partner bij diverse schakeljaren voor vluchtelingstudenten in Nederland. Daarnaast ontwikkelen we bèta-gerelateerd onderwijs en lesmateriaal en worden onze professionals ingezet voor diverse bèta-gerelateerde opdrachten.

Bij WisMon vinden we het belangrijk dat je met plezier naar je werk gaat en je de dingen oppakt, waar je talenten liggen en waar je blij van wordt. Want dat geeft energie en die energie willen we overbrengen op en delen met onze leerlingen. 

Wil je het avontuur aangaan maar zoek je toch ook de zekerheid van een volledige onderwijsbaan? Masterskip en WisMon zijn een samenwerking aangegaan om jou de meest avontuurlijke bèta onderwijsbaan aan te bieden!
 

Vacature

Functietitel
Reislustige docent/lesmateriaalontwikkelaar wiskunde gezocht! 
Plaatsingsdatum
2-10-2018
Soort vacature
Fulltime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
Omschrijving
Ben je bevoegd wiskunde docent? Wil je iets anders dan voor de klas staan in het reguliere voortgezet onderwijs? Kies voor een combinatie van avontuur én docentschap, het ontwikkelen van nieuw lesmateriaal én het lesgeven aan bijzondere doelgroepen.

WisMon en Masterskip slaan de handen ineen en bieden samen een uitdagende baan als docent waarbij je het avontuur van een zeilreis combineert met de zekerheid van een volledige onderwijsbaan.

Bij Masterskip kun je op avontuur door 6 of 12 weken mee te reizen op een uniek zeilschip als bèta docent.  Kernwoorden: persoonlijke ontwikkeling, groepsvorming, intensief onderwijs, bovenbouw havo/vwo.
www.masterskip.com

Bij WisMon geef je cursussen in de bètavakken aan studenten ter voorbereiding op het staatsexamen of het CCVX voortentamen, of aan vluchtelingstudenten die een deficiëntie willen weg werken om te kunnen gaan studeren. Daarnaast is het mogelijk om te werken aan diverse projecten op het gebied van lesmateriaalontwikkeling voor grote uitgeverijen en het geven van docententrainingen.
www.wismon.nl

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Opleiding
1e graads
Functie-eisen
Heb je:
 • Een eerstegraads lesbevoegdheid in wiskunde of ben je hiervoor in opleiding?
 • Kennis van het geven van versneld onderwijs aan staatsexamenkandidaten (dit is een pré)?
 • Aansluiting met de belevingswereld van jongeren?
 • Affiniteit met het ontwikkelen van lesmateriaal?
 • Een ondernemend karakter?
 • Een positieve, sportieve uitstraling?
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden?
 • Zin om actief te participeren binnen het (jonge) team van WisMon?
 • De mogelijkheid om in het schooljaar 2019-2020 6 tot 12 weken mee te varen op de Wylde Swan om het Masterskip programma te begeleiden?
Solliciteer dan nu!

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden
Wij bieden:
 • Een avontuurlijke baan met een onvergetelijke ervaring.
 • Een ruime vergoeding afhankelijk van bevoegdheid en ervaring.
 • Een functie waarbij je onderwijs biedt aan kleine groepen van 5 - 20 gemotiveerde cursisten.
 • De mogelijkheid om te werken aan projecten op het gebied van lesmateriaalontwikkeling.
 • De mogelijkheid deel te nemen aan verschillende uitdagende projecten, van cursussen aan vluchtelingstudenten voor hogescholen en universiteiten tot cursussen voor de overheid.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
 1. Reageer op onze vacature door een motivatie en CV te sturen.
 2. Je krijgt een reactie op je sollicitatie binnen één week.
 3. De sollicitatiegesprekken vinden plaats bij WisMon in Utrecht.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.