Vacature docent Nederlands 2e graads in Coevorden

Onderwijs

Over De Nieuwe Veste

Naam school
De Nieuwe Veste
Contactpersoon
Mevr. A.H. Tump
Plaats
Coevorden
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Beschrijving

Goed onderwijs met elkaar
Op de drie locaties van De Nieuwe Veste is er onderwijs voor iedereen: de school is openbaar. In Coevorden aan de Van Heeckerenlaan en de Linthorst Homanlaan en in Hardenberg aan de Piet Heinstraat. De onderwijstypen die De Nieuwe Veste aanbiedt zijn: praktijkonderwijs, vmbo, mavo, havo, atheneum, gymnasium en technasium.  Iedere leerling volgt het onderwijs dat het beste past. Al in de eerste klas begint dit met het gekozen schooltype. Leerlingen verliezen hierdoor geen tijd, maar zijn direct doelgericht bezig.
 
Modern én goed onderwijs
Leren kan op allerlei manieren. De onderwijsmethoden op De Nieuwe Veste zijn modern. De landelijke ontwikkelingen worden gevolgd en soms loopt de school zelfs even voorop. Van risico nemen is geen sprake, want elke nieuwe aanpak is vooraf grondig onderzocht en getest. Het technasium, het vakcollege, het intersectoraal programma en de mavo zijn hier voorbeelden van.  De Nieuwe Veste ziet leren als een manier om talent van leerlingen te ontwikkelen. Dus worden leerlingen zoveel mogelijk uitgedaagd met spannende lessen en interessante opdrachten.

Aantrekkelijke werkgever
Wie wil dat medewerkers talenten van leerlingen ontwikkelen moet een goede werkgever zijn.  De Nieuwe Veste biedt medewerkers diverse mogelijkheden en faciliteiten die de school niet alleen een goede, maar ook een aantrekkelijke werkgever maken. Voorbeelden zijn: verhuisvergoeding, goedkoper fitnessen, polisvoordelen, goedkoop reizen met de trein, vergoeding voor hulpmiddelen, onder aantrekkelijke voorwaarden studeren, salderingsregeling reiskosten woon- en werkverkeer. Net als leerlingen kunnen ook medewerkers zich volop ontwikkelen. De mening en vakkundige inbreng van medewerkers wordt gewaardeerd.  

Iedere medewerker:
• neemt deel aan een 360 graden feedback.  De persoonlijke coach helpt bij het opstellen van het persoonlijk ontwikkelingsplan (POP);
• heeft een jaarlijks POP/functioneringsgesprek met de eigen leidinggevende.

Andere pluspunten: 
- Voor nieuwe docenten is er een speciaal begeleidingsprogramma.
- Er is een kweekvijver voor potentieel midden managementtalent.
- De Nieuwe Veste is een opleidingsschool.
- De wijze van beoordelen en incidenteel belonen.   

De Nieuwe Veste werkt voortdurend aan haar aantrekkelijkheid als werkgever; om die te behouden en te vergroten. 

Vacature

Functietitel
docent Nederlands 2e graads 
Plaatsingsdatum
2-10-2018
Met ingang van
26-11-2018
Soort vacature
Parttime
FTE
0,615
Aantal uren
16
Omschrijving
Het gaat om klassen mavo/havo eerste leerjaar, havo derde leerjaar en ag eerste en of tweede leerjaar. De lessen worden gegeven op  onze locatie in Coevorden. 
De lessen zijn vooralsnog verdeeld over vierdagen waarbij de woensdag niet is ingeroosterd.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.