Vacature Meester of Juf groep 4 SBO in Capelle aan den IJssel

Onderwijs

Over DIT IS WIJS Den Haag

Naam school
DIT IS WIJS Den Haag
Contactpersoon
Mevr. Rachida El Hassnaoui
Plaats
Capelle aan den IJssel
Type onderwijs
Regulier, Speciaal
Sector
Basisonderwijs
Beschrijving

DIT IS WIJS verzorgt vervanging vanaf één dag in het onderwijs. Dit betekent dat wij werken met een invalpool, maar ook opdrachten verzorgen voor de langere termijn. Wij hebben hierdoor een gevarieerd aanbod van uiteenlopende opdrachten binnen het onderwijs en dat biedt veel kansen! Niet alleen ervaren docenten, maar ook starters kunnen zich binnen onze organisatie profileren en ontwikkelen tot een breder inzetbare groepsleerkracht. Ontwikkeling is een belangrijke pijler binnen DIT IS WIJS en daar investeren wij dan ook graag in. Naast interne coaching worden er ook met regelmaat intervisie bijeenkomsten georganiseerd, zodat je kunt blijven doorgroeien. Samen zijn wij WIJS!
 

 

Vacature

Functietitel
Meester of Juf groep 4 SBO 
Plaatsingsdatum
2-10-2018
Met ingang van
n.v.t
Soort vacature
parttime/fulltime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
nvt
Omschrijving

Gaat jouw hart uit naar de kinderen die op het speciaal basisonderwijs zitten. Sta jij erop dat deze kinderen speciale ondersteuning en aandacht krijgen die ze nodig hebben en wil jij op een school lesgeven die zich volledig inzet voor deze geweldige kinderen?

Door middel van een veilige leer- en leefomgeving met het doel dat de kinderen zich zo optimaal mogelijk kunnen ontplooien. Staan boeken lezen, voorlezen en verhalen vertellen hierbij centraal en vind jij dit ook super leuk om te doen en is jouw enthousiasme aanstekelijk voor de kinderen. Dan past deze school echt bij jou!

Ben jij die leerkracht die als geen ander weet hoe je deze kinderen het beste kan benaderen en in een korte tijd een hechte band weet op te bouwen. Weet jij creatief een passende aanpak te realiseren bij iedere hulpvraag van het kind.

Dan kunnen deze kinderen niet wachten tot jij hebt gesolliciteerd!

Eisen

Functie-eisen
- Je bent in het bezit van een PABO-diploma
-  Je beschikt over de kennis met betrekking tot de diverse leerlijnen
-  Je zorgt voor rust en regelmaat binnen de groep
-  Je bent breed inzetbaar
-  Je vindt samenwerken belangrijk

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
N.V.T.
Arbeidsvoorwaarden
Binnen DIT IS WIJS vinden wij de professionele ontwikkeling van leerkrachten zeer belangrijk. Je krijgt gratis workshops en trainingen om je te blijven ontwikkelen en krijg je persoonlijke begeleiding van een coach. DIT IS WIJS biedt jou de unieke kans om binnen te kijken op verschillende scholen. Je wordt ingeschaald op basis van je ervaring binnen en buiten het onderwijs. Daarnaast ontvang je reiskostenvergoeding en mag je gebruik maken van de DIT IS WIJS voordeelservice voor aantrekkelijke kortingen.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie

Na het opsturen van je cv, bellen wij je op voor een telefonische screening. Als je wordt uitgenodigd voor een persoonlijk gesprek bespreken we daarin jouw wensen en mogelijkheden. Een referentiecheck maakt onderdeel uit van de procedure.

Heb je nog vragen over deze vacature? Neem dan contact op met onze recruiter Anguli Letterboom 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.