Vacature Onderwijsassistent/Leraarondersteuner in Uithoorn

Onderwijs

Over Praktijkschool Uithoorn

Naam school
Praktijkschool Uithoorn
Contactpersoon
Dhr. K Klok
Plaats
Uithoorn
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Praktijkonderwijs
Sector
Voortgezet onderwijs
Niveau
pro
Beschrijving
Praktijkschool Uithoorn biedt praktijkonderwijs aan ruim 200 leerlingen uit Uithoorn en de omliggende regio. De nadruk ligt op de praktische vorming van de leerling uitgaande van de domeinen wonen, werken, vrije tijd en burgerschap.
Wij zetten in op het aanbieden van branchegerichte cursussen voor de richtingen algemene techniek, groentechniek, horeca, verzorging en handel & verkoop. In een aantal gevallen bereiden wij leerlingen voor op een vervolgopleiding binnen het mbo.
Wij streven een veilige sfeer na waarin het welzijn van de leerling voorop staat. Naast de praktische vakken ontvangen leerlingen onderwijs in de vakken uit de basisvorming.

Speerpunt in ons onderwijs is de personalisering van ons onderwijs, waarbij iedere leerling op zijn of haar niveau onderwijs volgt. De sleutel hiertoe wordt gevormd door differentiatie. Ook zetten wij een digitale leeromgeving in met de inzet van Profijt, dat speciaal voor het praktijkonderwijs is ontwikkeld.

De school kenmerkt zich door een veilig klimaat waar veel aandacht is voor leerlingen. Wij hechten aan een heldere structuur met duidelijke regels, waar iedere leerling, maar ook iedere medewerker, zich thuis mag voelen.

Vacature

Functietitel
Onderwijsassistent/Leraarondersteuner 
Plaatsingsdatum
2-10-2018
Met ingang van
26 november 2018
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0,8 fte
Aantal uren
24
Omschrijving
Praktijkschool Uithoorn zoekt ter ondersteuning van de praktijklessen een onderwijsassistent/leraarondersteuner. De onderwijsassistent assisteert in de praktijklessen en werkt zelfstandig met kleine groepjes.

De aanstelling is in verband met zwangerschapsverlof en loopt in principe van 26 november 2018  t/m 18 april 2019.

De onderwijsassistent wordt bij verschillende vakken ingezet, maar met name bij Groentechniek. Kennis en ervaring in dit vak geldt als een pré.
 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Opleiding
Overige
Functie-eisen
De kandidaat heeft een relevante opleiding gevolgd. Belangrijk is verder affiniteit met de doelgroep, namelijk de moeilijk lerenden. De kandidaat kan zowel in opdracht werken, als ook zelfstandig leerlingen begeleiden.

Reacties van kandidaten die niet over een onderwijsopleiding beschikken worden niet in behandeling genomen.
 

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
Onderwijsondersteuner Schaal 6
Arbeidsvoorwaarden
Volgens CAO-VO.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Reacties kunnen worden gestuurd naar Koos Klok, teamleider onderbouw, mailadres: k.klok@praktijkschooluithoorn.nl. Verdere informatie over de school vindt u op www.praktijkschooluithoorn.nl.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.