Vacature Docent Nederlands 1e graads (ca. 0,7 fte) in Elst

Onderwijs

Over Lyceum Elst

Naam school
Lyceum Elst
Contactpersoon
Afdeling HR
Plaats
Elst
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Beschrijving
Lyceum Elst is een jonge, actieve en ambitieuze school voor mavo-, havo- en vwo-onderwijs. Lyceum Elst creëert ruimte voor leerlingen om het beste uit zichzelf halen en de juiste bagage te verzamelen voor de toekomst. Wij werken vanuit de motto’s ‘ontmoet anderen en laat jezelf zien’, ‘zoek met ons je eigen weg’, ‘weet wat je kunt en realiseer wat je wilt’. Een goede relatie met leerlingen en tussen leerlingen staat hoog in ons vaandel. We geven die relatie vorm met de principes van ‘herstelrecht’. Elke leerling heeft unieke talenten. Om die te ontwikkelen bieden we uiteenlopende keuzeprogramma’s ter ondersteuning, verbreding en verdieping. Binnen onze uitdagende leeromgeving is elke docent medeverantwoordelijk voor de kwaliteit van het onderwijs.

Vacature

Functietitel
Docent Nederlands 1e graads (ca. 0,7 fte) 
Plaatsingsdatum
2-10-2018
Met ingang van
11-12-18
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0,7
Omschrijving
DE UITDAGING
Wij zijn per 11 december 2018 opzoek naar een enthousiaste docent Nederlands 1e graad. Je bent verantwoordelijk voor het verzorgen van lessen Nederlands aan de bovenbouw van de secties mavo, havo en vwo.
 
WAT BRENG JE MEE?
Om de functie succesvol in te vullen:
  • ben je in het bezit van een 1e graads bevoegdheid Nederlands.
  • weet je leerlingen te motiveren en te inspireren in een veilige en uitdagende leeromgeving, zodat jij het beste uit hen weet te halen.
  • kijk je naar de verschillende leerbehoeften van leerlingen en speelt daarop in met passende werkvormen.
  • weet jij je enthousiasme (en energie) over te brengen op leerlingen en collega’s.
  • heb je visie op jouw vak, denk je mee met de organisatie en levert op basis van ervaringen en ontwikkelingen een bijdrage aan vernieuwing en verbetering van ons onderwijs.

WIJ BIEDEN
Lyceum Elst is onderdeel van Quadraam en is daarmee één van de 14 scholen voor voortgezet onderwijs in de regio Arnhem, Liemers en Overbetuwe. Quadraam streeft een cultuur na waarbij samenwerken, zelfverantwoordelijkheid en eigenaarschap hoog in het vaandel staan. Vanuit vertrouwen in de talenten van het eigen personeel investeren wij in de verdere ontplooiing. Je krijgt alle middelen en mogelijkheden voor permanente professionalisering aangeboden door middel van ons eigen ontwikkelingscentrum Quriuz (www.quriuz.nl).
 
Het betreft een tijdelijk dienstverband wegens zwangerschapsvervanging. Naar verwachting voor de periode van 11-12-18 tot 01-4-19. Deze functie is ingeschaald conform de LB schaal. Het salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring. De CAO VO is van toepassing.
  
HEB JE VRAGEN?
Meer informatie over Lyceum Elst staat op www.lyceumelst.nl.
Meer informatie over Quadraam is te vinden op www.quadraam.nl.
 
Heb je nog vragen of wil je aanvullende informatie? Daarvoor kun je t/m 12 oktober (i.v.m. de vakantie) contact opnemen met Wout Claessens, conrector, telefoonnummer 0481-362920.
 
LATEN WE KENNIS MAKEN!
Je kunt op deze vacature reageren tot 21 oktober. Wij behouden ons het recht voor om bij grote belangstelling de vacature eerder te sluiten.
 
LET OP! Alleen sollicitaties via Meesterbaan nemen wij in behandeling.
 
De vacature wordt tegelijkertijd in- en extern opengesteld. Bij gelijke geschiktheid genieten interne kandidaten de voorkeur.
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.