Vacature Docent Engels in BUSSUM

Onderwijs

Over Willem de Zwijger College

Naam school
Willem de Zwijger College
Contactpersoon
Mevr. Verhulst
Plaats
BUSSUM
Denominatie
Protestants-Christelijk
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Niveau
havo, vwo, gymnasium
Beschrijving
Het Willem de Zwijger College is een school voor Havo, Atheneum en Gymnasium. De school telt ongeveer 1010 leerlingen en 110 personeelsleden. De school is gehuisvest in een mooi, sfeervol gebouw in een prachtige omgeving op loopafstand van het dorpscentrum en het NS station. Er zijn diverse accommodaties binnen de school voor leerlingen en personeel, zoals een grote leerlingruimte en een werkruimte voor docenten. Wij bieden een veilig leer- en leefklimaat waar we de leerlingen volop de kans geven zich volledig te ontplooien. Daartoe hebben we een uitgebreid begeleidingsaanbod. Naast de lessen organiseren we een groot scala aan buiteactiviteiten zowel op sportief, wetenschappelijk en cultureel gebied.
We verwachten van onze medewerkers een grote betrokkenheid bij en enthousiasme voor het onderwijs. We bieden goede secundaire arbeidsvoorwaarden en de school kent een intensief begeleidingstraject voor beginnende docenten.

Voor meer informatie zie www.wdz.nl

Vacature

Functietitel
Docent Engels 
Plaatsingsdatum
1-10-2018
Met ingang van
1 december 2018
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,75 fte
Omschrijving

Het Willem de Zwijger College in Bussum zoekt met spoed een docent Engels. Deze vacature is ontstaan vanwege het vertrek van één van onze docenten die de school gaat verlaten.

Het Willem is een school voor havo, atheneum en gymnasium. Elke afdeling heeft een duidelijk eigen gezicht, met een aansprekend pakket aan vakken en een eigen, pedagogische aanpak. De school ligt in een prachtiger rustige wijk in Bussum. De school is goed bereikbaar met het openbaar vervoer, vanaf station Naarden-Bussum is het ongeveer 5 minuten lopen.

Wij zoeken een ervaren 1e of 2e graads docent die - bij voorkeur - ook kennis heeft van het lesgeven in Cambridge Engels. De lessen zijn zowel voor de onderbouw als de bovenbouw, voor Havo en VWO. De kandidaat beschikt ook over uitstekende kennis van de Nederlandse taal in woord en geschrift. 

De functie is ingedeeld in LB, LC is bespreekbaar bij ervaren kandidaten. De aanstelling is tijdelijk met uitzicht op een vaste aanstelling en is voor ongeveer 0,75 fte. Arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO VO. Geschikte kandidaten worden uitgenodigd voor een gesprek in de week van 15 oktober. De werkzaamheden starten per 1 december 2018.

U kunt uw motiviatie brief en CV richten aan de rector, de heer P.N. Wind. U kunt meer informatie vinden over onze school op de website www.wdz.nl. Mocht u vragen hebben dan kunt u contact opnemen met het directiesecretariaat op 035 - 6927600. 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Opleiding
1e graads of 2e graads

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB/LC
Arbeidsvoorwaarden
Conform CAO VO
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.