Vacature Docent Wiskunde in Hilversum

Onderwijs

Over St. Aloysius College

Naam school
St. Aloysius College
Contactpersoon
Dhr. D. Eykelhoff
Plaats
Hilversum
Denominatie
Rooms-Katholiek
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Beschrijving
Het St. Aloysius College is een kleinschalige school voor mavo en havo. Deze kleinschaligheid staat garant voor optimale persoonlijke aandacht. Rust en regelmaat staan aan de basis van het succesvolle onderwijs; zo wordt het maximale uit de leerling gehaald. Er zijn veel kansen voor leerlingen: havoleerlingen kunnen na de derde klas doorstromen op het Alberdingk Thijm College. De mavoleerlingen mogen examen doen in meer dan 6 verplichte vakken. In 2012 is de school overgegaan naar een eigentijds nieuw gebouw. Het St. Aloysius College heeft een enthousiast en initiatiefrijk team van docenten.

Vacature

Functietitel
Docent Wiskunde 
Plaatsingsdatum
1-10-2018
Met ingang van
januari 2019
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,8
Omschrijving
Alberdingk Thijm Scholen St. Aloysius college is per januari 2018 op zoek naar een: Docent Wiskunde(0,8 fte)

Functieomschrijving:
Op twee minuten lopen van station Hilversum Centraal bevindt zich het St. Aloysius College in een nieuw en moedern pand (2013). Voor deze locatie wordt vanwege de pensionering van een collega, gezocht naar een docent Wiskunde voor circa 0,8 fte. De lessen zullen in alle jaarlagen voor mavo/havo ingeroosterd worden. Een aantal lessen is ingeroosterd in de havo bovenbouw (klas 4 en 5). Binnen het St. Aloysius College beschikken de leerlingen over een chromebook, deze wordt intensief gebruikt als hulpmiddel in de lessen.

Wij zoeken een collega die:
  • (bij voorkeur) 1e graads bevoegd is voor het vak Wiskunde of studerend hiervoor;
  • beschikbaar is per januari 2019;
  • voor circa 20 lessen per week beschikbaar.
Interesse?
Herken je jezelf in bovenstaande en ben je geïnteresseerd in deze functie, solliciteer dan via de sollicitatiebutton.  De sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden in week 45 en 46.
Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je contact opnemen met: de heer R.M. Stoelinga (Directeur), e-mail: r.stoelinga@atscholen.nl of telefoon: 06-22560555. 

Meer over het St. Aloyisus College: www.hetalc.nl

Alles over Werken bij Alberdingk Thijm Scholen
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.