Vacature docent wiskunde en rekenen 2e graad in ter apel

Onderwijs

Over RSG Ter Apel

Naam school
RSG Ter Apel
Contactpersoon
Dhr. Bangma
Plaats
ter apel
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Beschrijving
Hoofddoelstelling van de RSG Ter Apel is het invullen van onze zogenaamde regiofunctie: we willen zoveel mogelijk leerlingen uit onze regio uitstekend openbaar onderwijs aanbieden. Wij bieden onderwijs van vmbo-basis (incl. LWOO) tot en met atheneum. Met uitstekend bedoelen we onderwijs dat in een veilige leeromgeving plaatsvindt: leerlingen moeten zich thuis voelen bij ons. Dat proberen we te bereiken door duidelijkheid en structuur aan te bieden zodat leerlingen (maar ook hun ouders!) weten wat er van hen verwacht wordt, maar ook weten wat ze van ons kunnen verwachten. Het is eigentijds onderwijs dat rekening probeert te houden met verschillen tussen leerlingen (en hun behoeftes) en dat alle leerlingen uitdaagt om hun capaciteiten optimaal te ontwikkelen. Dit alles geldt ook voor onze zogenaamde zorgleerlingen. Leerlingen met leer en/of gedragsproblemen proberen we met extra begeleiding tot optimale ontplooiing te laten komen. We zijn van mening dat we door deze werkwijze onze leerlingen de kennis en vaardigheden kunnen laten verwerven die ze nodig hebben in hun toekomst als sociale en mondige burgers.

Vacature

Functietitel
docent wiskunde en rekenen 2e graad 
Plaatsingsdatum
1-10-2018
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0,8
Aantal uren
21
Omschrijving
Wegens  zwangerschapsverlof (16 weken) van een docente wiskunde/rekenen vragen we met ingang van 1 december as een docent wi/re voor 15 lesuren wiskunde (4 klassen  leerjaar 1 en 2 v/h/k/b) en 6 uur rekenen (klas 1 en 2 v/h/m/k/b in 6 klassen). De lesuren zijn op 4 dagen ingeroosterd. Donderdag geen lessen ingheroosterd.

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Opleiding
2e graads of Leraar in opleiding
Functie-eisen
Bij voorkeur tweedegraads opleiding wiskunde of in opleiding daarvoor. Ervaring en affiniteit met leerlingen basis- en kaderberoepsgericht strekt tot aanbeveling.

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
lb
Arbeidsvoorwaarden
Het gaat om een tijdelijke aanstelling vanwege zwangerschapsverlof (16 weken).

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Inlichtingen over deze vacature kunt u inwinnen bij dhr. D. Venema, teamleider klas 1. 06-52792689.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.