Vacature Orthopedagoog/psycholoog in Hengelo

Onderwijs

Over Scholengroep Carmel Hengelo

Naam school
Scholengroep Carmel Hengelo
Contactpersoon
Zie omschrijving
Plaats
Hengelo
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Beschrijving
Meer informatie over Scholengroep Carmel Hengelo vind je op: carmelhengelo.nl.

Scholengroep Carmel Hengel is een Carmelschool. Stichting Carmelcollege verbindt VO-scholen in heel Nederland.
Alle vacatures bij deze stichting vind je hier.

Vacature

Functietitel
Orthopedagoog/psycholoog 
Plaatsingsdatum
1-10-2018
Met ingang van
24-09-2018
Referentienummer
3114
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,5 - 0,5
Omschrijving
Ben jij orthopedagoog/psycholoog en wil jij een belangrijke rol spelen in de ondersteuning van onze leerlingen? Zet jij je expertise in om ouders, verzorgers en docenten te adviseren? En ben jij per direct beschikbaar voor een parttime baan op onze locaties in Hengelo? Solliciteer dan direct!

Jouw werkzaamheden
Als orthopedagoog/psycholoog speel je een belangrijke rol in de ondersteuning van leerlingen. Je zet je expertise in om ouder(s), verzorger(s) en docenten te adviseren in de begeleiding en ondersteuning van de leerling en docenten.

Je bent in staat om jouw professionele bevindingen te vertalen naar het werk van de docenten met de leerlingen in de klas. Je hebt ervaring met het aansturen van een passend pedagogisch klimaat voor leerlingen met bijzondere onderwijsbehoeften in het voortgezet onderwijs.  

Scholengroep Carmel Hengelo is een prettige organisatie die bezig is om de uitvoering van Passend Onderwijs verder te professionaliseren. Als orthopedagoog/psycholoog heb je hierbij een belangrijke, adviserende rol. Je werkt samen met de ondersteuningsfunctionarissen, schoolleiding en ondersteuningscoördinator.

Jouw profiel
Je beschikt over een afgeronde universitaire opleiding orthopedagoog/psycholoog en bent in het bezit van een diagnostiekaantekening. Daarnaast heb je bij voorkeur ervaring in een soortgelijke functie binnen het voortgezet onderwijs.

Verder heb je goede communicatieve en schriftelijke vaardigheden en ben je in staat op een adequate wijze onderzoek uit te voeren en conclusies op effectieve wijze terug te koppelen naar betrokkenen (ouders, leerling, docenten). De ontwikkelingen binnen het Passend Onderwijs volg je op de voet en je handelt daar ook naar, zoals bij het opstellen van ontwikkelingsperspectieven. Je reflecteert op eigen handelen/gedrag en op dat van anderen.

Gezien de leerlingenpopulatie van de drie genoemde scholen is er behoefte aan dat je over ruime kennis beschikt over hoogbegaafdheid en dyslexie. Daarnaast beschik je bij voorkeur over een GZ-aantekening.

Vaardigheden en eigenschappen die bij jou passen zijn initiatiefrijk, laagdrempelig in contact, stressbestendig, overzicht houden, analytisch en oplossingsgericht. 

Jouw werkplek
Scholengroep Carmel Hengelo is ontstaan uit de samenwerking tussen twee scholengemeenschappen (Sg. De Grundel en Sg. Twickel), die beiden onderwijs aanbieden voor vmbo, havo en vwo. Je werkt op de locaties Lyceum De Grundel, Het Avila College en Het Twickel College in Hengelo.

Ons aanbod
Het betreft een parttime baan van 0,5 fte, die bij gebleken geschiktheid uitzicht biedt op een vast dienstverband. Ingangsdatum: per direct.
De arbeidsvoorwaarden zijn overeenkomstig de CAO VO. Je ontvangt een salaris van maximaal 4.748 euro bruto per maand bij een volledige werkweek (schaal 11).
Daarnaast ontvang je een eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, reiskostenvergoeding en korting op premie ziektekostenverzekering.

Scholengroep Carmel Hengelo maakt deel uit van Stichting Carmelcollege. Werken bij Carmel betekent werken bij een werkgever met een aantrekkelijk loopbaanbeleid.

Meer weten?
Meer informatie over de inhoud van de functie is te verkrijgen bij de heer P. ten Dam, teamleider, telefoon: 074 - 245 77 88

Solliciteren
Wij ontvangen jouw sollicitatie graag zo spoedig mogelijk.
Bij voldoende reacties wordt de vacature offline gehaald en is het niet meer mogelijk te reageren.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
OOP 11
Arbeidsvoorwaarden
Maximaal 4.748,- euro bruto per maand bij een volledige baan (schaal 11). Eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, uitstekende pensioenregeling, reiskostenvergoeding, korting op premie ziektekostenverzekering.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.