Vacature Docent Nederlands 0,7 fte in Amersfoort

Onderwijs

Over Het Element / locatie Kaliumweg

Naam school
Het Element / locatie Kaliumweg
Contactpersoon
Mevr. E.G.M. van Gemeren
Plaats
Amersfoort
Denominatie
Protestants-Christelijk
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Niveau
lwoo, vmbo
Beschrijving
Profiel
Het Element is een school met drie leerwegen: De Basisberoepsgerichte, de Kaderberoepsgerichte en de Gemengde leerweg. Op Het Element komen passie en talent samen. Of zoals Ken Robinson zegt: ‘Het Element is het punt waar natuurlijk talent en persoonlijke passie elkaar ontmoeten. Als mensen in hun element zijn, zijn ze het meest zichzelf.'  Voor meer informatie over onze school verwijzen we je naar www.hetelement.eu. Kies vervolgens voor de locatie Kaliumweg.
 

Vacature

Functietitel
Docent Nederlands 0,7 fte 
Plaatsingsdatum
1-10-2018
Met ingang van
1 januari 2019
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,7 fte
Omschrijving
In verband met het vertrek van een collega zijn wij voor onze locatie aan de Kaliumweg op zoek naar een

Docent Nederlands (0,7 fte))

Ervaring in het vmbo is een pré.


Wie zoeken we
U beschikt over of komt op afzienbare termijn in het bezit van een adequate lesbevoegdheid. Kandidaten met een afgeronde pabo-opleiding en werkervaring in het basisonderwijs worden ook van harte uitgenodigd te solliciteren. U bent  bereid en in staat om in teamverband vorm te geven aan onze onderwijs- en vormingsdoelen. De leerling staat centraal binnen Het Element. Betrouwbaar zijn, betrokkenheid tonen en het vermogen tot zelfreflectie vinden wij hiervoor belangrijk. Tevens vraagt dit om een nieuwsgierige en onderzoeksmatige houding; u bent oprecht geïnteresseerd in onze leerlingen en kunt op een soepele wijze de verbinding met hen aangaan.
 
Meer informatie en solliciteren?
Informatie over deze vacature kunt u inwinnen bij de heer J. Prenger via (033) 4602603. Uw sollicitatie, bestaande uit een motivatiebrief en CV zien wij graag -bij voorkeur per e-mail- tegemoet. U kunt uw sollicitatie richten aan de heer K. Janssen,  directeur van Het Element via vacatures@hetelement.eu

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja
Opleiding
2e graads of Overige of Pabo
Functie-eisen
De gebruikte lesmethode is Nieuw Nederlands

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden
Op de functie is de CAO-VO van toepassing. Inschaling is afhankelijk van je huidige inschaling en relevante werkervaring. Het betreft een tijdelijke functie tot 1 augustus 2019 met uitzicht op verlening bij goed functioneren en voldoende formatieruimte.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.