Vacature Docent Engels in Oldenzaal

Onderwijs

Over Twents Carmel College

Naam school
Twents Carmel College
Contactpersoon
Zie omschrijving
Plaats
Oldenzaal
Denominatie
Rooms-Katholiek
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Beschrijving
Meer informatie over het Twents Carmel College vind je op: twentscarmelcollege.nl.

Het Twnts Carmel College is een Carmelschool. Stichting Carmelcollege verbindt VO-scholen in heel Nederland.
Alle vacatures bij deze stichting vind je hier.

Vacature

Functietitel
Docent Engels 
Plaatsingsdatum
1-10-2018
Met ingang van
01-10-2018
Referentienummer
3122
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0,35 - 0,35
Omschrijving
Ben jij een energieke docent Engels? Vind jij relatie met leerlingen belangrijk? Kun jij leerlingen laten ervaren hoe leuk taal is? Kun jij verband leggen tussen taal en praktijk? Dan zien we je sollicitatie graag tegemoet!

Jouw verantwoordelijkheden
Je geeft lessen en ondersteuningslessen Engels aan leerlingen in de bovenbouw van het vmbo, bbl t/m gtl. Je zet de leerlingen aan tot leren door uitdagende werkvormen en moderne ICT-middelen te gebruiken en je richt je lessen actueel, activerend en betekenisvol in. We vinden coachende vaardigheden en de creativiteit van de docent van belang.

Jouw profiel
Je beschikt over een tweedegraads bevoegdheid voor het vak Engels. Wij zoeken een energieke en enthousiaste docent die een goede relatie met leerlingen belangrijk vindt en die in staat is de leerlingen mee te nemen in de liefde voor zijn vak. Je levert graag een bijdrage aan de ontwikkeling van je vak en de integratie daarvan binnen de vmbo-profielen. Bovendien ben je een echte teamspeler die openstaat voor feedback en deze ook kan geven.

Jouw werkplek
Het Twents Carmel College is een brede scholengemeenschap voor PrO, vmbo, havo, atheneum en gymnasium. Het onderwijs aan ruim 5.000 leerlingen wordt gegeven op 5 locaties in Oldenzaal, Losser en Denekamp. Er werken in totaal 552 medewerkers.
We werken in vaste teams die ieder de thuisbasis vormen voor ongeveer 25 personeelsleden en 250 leerlingen. Speerpunten zijn: ruimte om te kiezen voor iedereen, wederzijdse betrokkenheid en externe gerichtheid.
De locatie Potskampstraat kent een breed en uitnodigend aanbod voor de leerjaren 3 en 4 van een geïntegreerd vmbo. Dit betekent dat alle leerwegen binnen alle sectoren van het vmbo worden aangeboden: Techniek, Zorg & Welzijn, Economie en Groen. Het onderwijzend en onderwijsondersteunend personeel bestaat uit 125 medewerkers, die het onderwijs verzorgen voor ruim 1300 leerlingen. De locatie heeft sterke banden met bedrijfsleven, instellingen en organisaties.

Ons aanbod
Het betreft een parttime baan van 0,35 fte, tijdelijk tot einde schooljaar.
Bij deze baan hoort een passende beloning. De arbeidsvoorwaarden zijn overeenkomstig de CAO VO. Je ontvangt een salaris van maximaal 4.071 euro bruto per maand bij een volledige werkweek (schaal LB).
Daarnaast ontvang je een eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, uitstekende pensioenregeling, reiskostenvergoeding en korting op de premie ziektekostenverzekering.
Twents Carmel College maakt deel uit van Stichting Carmelcollege. Werken bij Carmel betekent werken bij een werkgever met een aantrekkelijk loopbaanbeleid.

Meer weten?
Meer informatie over de inhoud van de functie is te verkrijgen bij:
Contactpersoon: dhr. H. Middelburg
Functie: Adjunctdirecteur Twents Carmel College, locatie Potskampstraat
Telefoon: 0541 – 532333

Reageren
Wij ontvangen jouw sollicitatie graag zo spoedig mogelijk.
Bij voldoende reacties wordt de vacature offline gehaald en is het niet meer mogelijk te reageren.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Functie-eisen
2e graads

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB
Arbeidsvoorwaarden
Schaal LB, maximaal 4.071,- euro bruto per maand bij een volledige baan. Eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, uitstekende pensioenregeling, reiskostenvergoeding, korting op premie ziektekostenverzekering.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.