Vacature Docent Economie 1e graads in Breda

Onderwijs

Over De Nassau

Naam school
De Nassau
Contactpersoon
Mevr. S. Jongejan
Plaats
Breda
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Niveau
mavo, havo, vwo, gymnasium
Beschrijving
De Nassau is een scholengemeenschap voor tto, vwo, havo en mavo gelegen in het zuidoosten van Breda, niet ver van het stadscentrum. Veel van de leerlingen zijn dan ook met name afkomstig uit Zuid-Breda en de kernen daar dichtbij. De school staat bekend als degelijk en ordelijk en heeft een goede leerlingbegeleiding. De tto-, vwo- en havoafdeling vormen samen een lyceum in een apart gebouw.
De mavoafdeling heeft ook een eigen gebouw. De afdelingen staan onder leiding van een directeur. Als christelijke school neemt De Nassau tussen de vele rooms-katholieke en enkele openbare scholen voor voortgezet onderwijs een unieke plaats in. De aandacht die we besteden aan onze identiteit wordt door velen gewaardeerd. Bewust van haar positie als relatief kleine en enige school onder één bestuur stelt De Nassau zich constructief op in de samenwerking met andere scholen. Op veel terreinen neemt zij deel aan overleg of treedt ze toe tot samenwerkingsverbanden.

Vacature

Functietitel
Docent Economie 1e graads 
Plaatsingsdatum
1-10-2018
Met ingang van
1-01-2019
Soort vacature
Fulltime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
1 FTE
Aantal uren
25
Omschrijving
Het betreft een volledige aanstelling voor het vak Economie. De lessen bevinden zich voor het grootste deel in het eerstegraads gebied en deels in de onderbouw.

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Opleiding
1e graads of Leraar in opleiding
Functie-eisen
Het gaat om (studerend voor) een bevoegdheid Algemene Economie.

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LD
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.