Vacature docent Duits in Ulft/Silvolde

Onderwijs

Over Almende College

Naam school
Almende College
Contactpersoon
Mevr. M. Schuurman
Plaats
Ulft/Silvolde
Denominatie
Rooms-Katholiek
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Niveau
lwoo, vmbo, mavo, havo, vwo, gymnasium, technasium
Beschrijving
De drie locaties van het Almende College – Bluemers en Isala in Silvolde, Wesenthorst in Ulft- hebben ieder een eigen karakter. Samen staan ze voor innovatief onderwijs waarin leerlingen verantwoordelijkheid leren dragen, kunnen en mogen presteren op hun eigen niveau en zich thuis voelen. De school draagt ertoe bij dat de leerlingen zich ontwikkelen tot kritische, zelfstandige mensen die deel uitmaken van de gemeenschap en aan de ontwikkeling daarvan een belangrijke bijdrage kunnen en willen leveren. Als leerlingen dat nodig hebben krijgen ze persoonlijke ondersteuning of extra uitdaging, bijvoorbeeld in de vorm van talentprogramma’s. Leerlingen leren door te zetten, initiatief te nemen en samen te werken, waarbij de school zorgt voor een inspirerende omgeving en duidelijke grenzen.


 
Bijzonderheden
Het Almende College maakt samen met het Christelijk College Schaersvoorde,  Gerrit Komrij College, Ludger College, MaxX, Prakticon, Praktijkonderwijs Zutphen, Rietveld Lyceum, Metzo College, Het Stedelijk, Ulenhof en OPDC-Younieq deel uit van de Stichting Achterhoek VO.
 

Vacature

Functietitel
docent Duits 
Plaatsingsdatum
28-9-2018
Met ingang van
7-1-2019
Soort vacature
Parttime
FTE
0,7 - 0,8
Omschrijving
De locatie Isala (Silvolde) is de havo/vwo-locatie van het Almende College. Op onze locatie doorlopen ruim 1000 leerlingen zowel de onder- als bovenbouw havo, atheneum of gymnasium. Kenmerkende aspecten van onze school zijn het aanbod van vwo+ in klas 1 en 2, de stromingen Internationaliseren, Kunst & Cultuur, Sport & Gezondheid en Technasium in de onderbouw, een Europees uitwisselingsprogramma voor havo en vwo 4 en versterkt taalonderwijs (Cambridge Engels) voor onze examenleerlingen. Met ingang van dit schooljaar bieden wij ons onderwijs aan in een flexrooster. Met het flexrooster bieden wij meer maatwerk voor onze leerlingen en krijgen zij meer regie over hun leerproces.
 
Voor de vervanging van een zwangerschapsverlof in de periode van 7 januari t/m 31 juli
zoeken wij een
 
 
docent Duits  (0,7 – 0,8 fte)
 

 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Opleiding
2e graads
Functie-eisen
Wij zoeken een gedreven, enthousiaste docent Duits, maar bovenal een fijne collega die samen met ons een bijdrage wil en kan leveren aan de onderwijsontwikkeling van onze school en de implementatie van het flexrooster: meer maatwerk voor leerlingen, bínnen en búiten het lokaal.
 

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden
Wij bieden:
-          een functie op een school met fijne leerlingen en collega’s;
-          een baan in een modern schoolgebouw met een prachtige ligging in de Achterhoek;
 

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie

We nodigen docenten met een tweedegraads bevoegdheid uit om te solliciteren.
 
Informatie over onze school kun je vinden op www.almendecollege.nl. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Catharina Rinsma, via 0315-327041 of c.rinsma@almendecollege.nl. Inschaling en salaris zijn afhankelijk van opleiding en ervaring.
 
Graag ontvangen we je sollicitatiebrief en curriculum vitae voor maandag 15 oktober a.s. online via Meesterbaan.
 
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.