Vacature bovenbouw stamgroepleider in Epe

Onderwijs

Over jenaplanschool 't hoge land

Naam school
jenaplanschool 't hoge land
Contactpersoon
Mevr. janny bolink
Plaats
Epe
Denominatie
Algemeen bijzonder
Type onderwijs
Jenaplan
Sector
Basisonderwijs
Niveau
pro
Beschrijving
Een school waar ruimte is voor groei en ontdekkingen in de breedste zin van het woord. Hier staan de kinderen centraal. Wij maken leren boeiend door er samen mee aan de slag te gaan. Samen spelen, werken, spreken en vieren. Leren kan altijd en overal.

Vacature

Functietitel
bovenbouw stamgroepleider 
Plaatsingsdatum
27-9-2018
Met ingang van
1-11-2018
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Vast
FTE
0,6
Omschrijving
Gezocht een enthousiaste, betrokken bovenbouw stamgroepleider
Voor onze geweldige school met leuke kinderen, gedreven team en betrokken ouders, zijn wij op zoek naar een nieuwe collega in de bovenbouw, groep 6-7-8. 

Wie zoeken wij?
Wij zoeken een gemotiveerde, professionele, flexibele, zelfstandige en enthousiaste stamgroepleider die breed inzetbaar is.
Ervaring met het jenaplanconcept en/of ervaring met het werken in een heterogene middenbouw- of bovenbouwgroep is een pré. affiniteit met het jenaplanconcept is een vereiste, zoals we ook verwachteb dat je in het bezit bent van het jenaplandiploma of de bereidheid hebt het te behalen.

Wie zijn wij?
We zijn een ambitieuze school waar we het belangrijk vinden dat iedereen gezien wordt. Ouders hebben de school in 1981 opgericht en we hebben de waarden van het jenaplanonderwijs hoog in het vaandel staan. 
Onze school heeft nu 155 kinderen, verdeeld over 8 groepen: 2 onderbouwgroepen, 3 middenbouwgroepen en 3 bovenbouwgroepen. De gemiddelde groepsgrootte is rond de 20 kinderen. 
De school is een zogenaamde 1-pitter, een school met een eigen bestuur. meer informatie is te vinden op www.jenaplanepe.nl 

Wat bieden wij?
We bieden een werkplek aan in een fijne bovenbouwgroep, naast een ervaren stamgroepleider. We proberen zoveel mogelijk uit te gaan van ieders kwaliteiten en de taken op basis van belangstelling en deskundigheid te verdelen. ook zijn er volop ontwikkel- en groeimogelijkheden. Het betreft een vacature met een vaste aanstelling. 
 

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LA/LB

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Je kunt je sollicitatie met motivatie en CV richten aan Janny Bolink, directeur bestuurder van Jenaplanschool 't Hoge Land in Epe directie@jenaplanepe.nl.
Voor meer informatie kun je telefonisch contact opnemen met Janny Bolink of Lorel Vlaanderen de intern begeleider op 0578-620426. Ook kan het per mail: directie@jenaplanepe.nl
Met passende kandidaten zullen we op korte termijn een afspraak maken voor een oriënterend gesprek. We verheugen ons erop een nieuwe collega te ontmoeten en we zien uit naar je reactie, graag uiterlijk op 12 oktober.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.