Vacature Docent verpleegkunde in Emmen

Onderwijs

Over Randstad Onderwijs Emmen

Naam school
Randstad Onderwijs Emmen
Contactpersoon
Mevr. Bernadette Naber
Plaats
Emmen
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Niveau
pro, lwoo, vmbo, mavo, havo, vwo, gymnasium, technasium
Beschrijving
Bij Randstad hebben we altijd een breed aanbod aan onderwijs vacatures. De onderwijsspecialisten zijn dagelijks opzoek naar de optimale match tussen school en docent. Zo bieden wij bijvoorbeeld vaak vacatures voor docenten Nederlands, Engels en Wiskunde. Daarbij zijn ook andere vakken zoals Economie, Natuur en Scheikunde, Verpleegkunde en Techniek vakken waarvoor er vaak mooie vacatures openstaan.

Goede docenten zijn bij Randstad aan het juiste adres vanwege het diverse vacature aanbod door het hele land en vanwege de onderwijs specialisten die elke docent van persoonlijk advies voorzien en samen met hem of haar opzoek gaan naar de school die het beste past. Ben jij opgeleid als docent en ben je benieuwd naar wat de markt op het gebied van Onderwijs te bieden heeft? Schrijf je dan in bij Randstad Onderwijs zodat wij jou kunnen bereiken als wij een perfect passende baan voor jou hebben gevonden.
Bijzonderheden
Randstad Onderwijs helpt jou graag aan jouw ideale baan in het onderwijs. Ook kun je bij ons terecht voor opleidingen om vervolgens aan de slag te gaan als docent.

Vacature

Functietitel
Docent verpleegkunde 
Plaatsingsdatum
27-9-2018
Met ingang van
18 november 2018
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk
Aantal uren
11
Omschrijving
Voel jij je op je gemak in een ziekenhuis én op een school? Ben jij docent en heb jij expertise op het gebied van zorg en verpleegkunde maar ben je nog niet het bezit van een leuke baan? Dan is dit misschien wel de pleister op de wond! Als docent verpleegkunde ben je een expert op het gebied van zorg. Niets liever wil jij dat leerlingen alles weten over hoe je iemand verbindt wanneer die verwond is en hoe ze met patiënten om moeten gaan. Je bent een allrounder met liefde voor zorg en onderwijs. Ben jij bevoegd/studerende voor je lesbevoegdheid, BIG geregistreerd en op zoek naar een nieuwe baan? Wij horen graag van jou!

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Opleiding
1e graads of 2e graads of Leraar in opleiding
Functie-eisen
- 1e/2e graads lerarenopleiding of studerende hiervoor;
- vaardigheid in het motiveren van deelnemers;
- vakdidactisch en pedagogisch sterk;
- uitstekende communicatieve vaardigheden;
- bewust van en bekend met de ontwikkelingen in het onderwijs;
- professionele en flexibele instelling, vernieuwend binnen het onderwijs;
- teamgericht kunnen denken en enthousiaste werkhouding.

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
Volgens CAO
Arbeidsvoorwaarden
Wij biedt Randstad Onderwijs jou:
- een salaris conform CAO MBO maximumschaal LB (€ 2.687,- - € 4.019,- bij een volledige betrekking bruto per maand op basis van fulltime);
- een eindejaarsuitkering conform CAO MBO;
- reiskostvergoeding conform CAO MBO.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Herken jij je in bovenstaande? Dan nodigen we je graag uit om via de website van MeesterBaan te solliciteren met je CV en een motivatiebrief.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.