Vacature Docent Nederlands – 2e graads ca. 0,6 fte in Hoofddorp

Onderwijs

Over KSH

Naam school
KSH
Contactpersoon
Mevr. C. Carli
Plaats
Hoofddorp
Denominatie
Rooms-Katholiek
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Niveau
mavo, havo, vwo, gymnasium
Beschrijving
Over ons
De KSH is de meest sfeervolle school in het hart van Haarlemmermeer met een mavo-, havo-, atheneum- en gymnasiumafdeling. Persoonlijk is ons motto. Dit vind je terug in hoe wij naar ons onderwijs kijken, maar ook in de ondersteuning van onze leerlingen bij het realiseren van hun ambities. In ons veelzijdige onderwijsconcept vullen wij klassikaal onderwijs aan met o.a. groepsgericht werken, onderzoeksopdrachten, presentaties en individuele opdrachten. Onze uniek vormgegeven onderwijspleinen faciliteren dit concept en zorgen voor een prettige leer- en werkomgeving.
De differentiatie in ons lesaanbod en onze begeleiding - bijvoorbeeld in de vorm van gratis bijlessen - symboliseert ons onderwijs: persoonlijk én op maat.

De KSH is onderdeel van Stichting IRIS, een WON-school en gecertificeerd opleidingsschool.
 

Vacature

Functietitel
Docent Nederlands – 2e graads ca. 0,6 fte 
Plaatsingsdatum
27-9-2018
Met ingang van
01-11-2018
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
ca. 0,6 fte
Omschrijving
KSH in Hoofddorp zoekt met ingang van 1 november 2018:
 
Docent Nederlands  – 2e graads ca. 0,6 fte
 
Wil jij lesgeven in een omgeving waar het onderwijs volop in ontwikkeling is? Sta jij als docent Nederlands open om mee te gaan in deze onderwijsvernieuwing? Dan zijn wij op zoek naar jou!  
 
Jouw profiel
Wij zijn op zoek naar collega's die het onderwijs samen met het team blijft vernieuwen en verbeteren. Je bent onderzoekend en leergierig ingesteld, je hebt een duidelijke mening over succesvol lesgeven, je bent flexibel, maar staat ook met beide benen op de grond. Je bent een gedreven docent, een specialist in jouw vakgebied die leerlingen en collega’s weet te enthousiasmeren en uit te dagen om het beste uit hunzelf te halen. Jouw lessen zorgen voor een glimlach op het gezicht van de leerlingen en op die van jezelf.
 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Opleiding
2e graads
Functie-eisen
 • Hbo/academisch werk- en denkniveau.
 • 2e graads lesbevoegdheid of bijna afgestudeerd.
 • ICT-vaardig, dit vertaalt zich ook naar de inzet van digitale middelen in je lessen.   
 • Je bent in staat om activerende didactiek toe te passen.
 • Vaardig in het aanbieden van gedifferentieerde lessen.

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden
 • Tijdelijke aanstelling van 1 november 2018 tot en met 31 juli 2019, met uitzicht op verlenging voor schooljaar 2019-2020. Inschaling conform CAO VO.
 • Salderingsregeling woon- werkverkeer.
 • Vergoeding eigen device.
 • Persoonlijk personeelsbeleid: van passende begeleiding, uitgebreide interne en externe scholingsmogelijkheden tot doorgroeimogelijkheden binnen de KSH en onze partnerscholen.  
 • Een uniek schoolgebouw als inspirerende werkomgeving.
 • Ruim 1100 enthousiaste leerlingen en 100 gedreven collega’s om samen iedere dag weer tot een mooie onderwijsdag te maken.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Herken jij jezelf in de docent die wij zoeken en spreekt onze school je aan? Twijfel dan niet: stuur ons zo snel mogelijk je cv en vertel ons waarom jij onze nieuwe collega wordt. Heb je toch nog vragen over de inhoud van de functie? Neem dan contact op met Ineke Abeling, sectie Nederlands, i.abeling@kshcollege.nl  of Dhr. R. Scheffer, teamleider mavo, r.scheffer@kshcolege.nl – 023-5677588.
 

 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.