Vacature Leerkracht openbaar onderwijs in Capelle aan den Ijssel

Onderwijs

Over DIT IS WIJS (Dordrecht)

Naam school
DIT IS WIJS (Dordrecht)
Contactpersoon
Mevr. Laura Moraal
Plaats
Capelle aan den Ijssel
Type onderwijs
Regulier, Speciaal
Sector
Basisonderwijs
Beschrijving
DIT IS WIJS verzorgt vervanging vanaf één dag in het onderwijs. Wij hebben een gevarieerd aanbod van uiteenlopende opdrachten binnen het onderwijs en dat biedt veel kansen! Niet alleen ervaren docenten, maar ook starters kunnen zich binnen onze organisatie profileren en ontwikkelen tot een breder inzetbare groepsleerkracht. 

Wat biedt DIT IS WIJS jou?
  • Mogelijkheid tot een contract op basis van een vast aantal uren;
  • Een persoonlijke coach waarbij je altijd terecht kunt;
  • Gratis trainingen, intervisies en workshops om je te blijven ontwikkelen als onderwijsprofessional;
  • Mogelijkheid tot een vaste aanstelling bij een schoolbestuur;
  • De match tussen jou en een school die echt bij jou past;
  • Volledige reiskostenvergoeding (tot €40,- per dag);
  • Flexibel en onbeperkt ingezet worden gedurende 5,5 jaar;
  • Hulp bij huisvesting en vervoer zijn bespreekbaar;
  • Via onze Brede School kun je bovendien leuke workshops geven als afwisseling op je dagelijkse lessen.

 

Vacature

Functietitel
Leerkracht openbaar onderwijs 
Plaatsingsdatum
27-9-2018
Soort vacature
Fulltime
Dienstverband
Tijdelijk
Omschrijving
Als groepsleerkracht in het openbaar onderwijs in de regio Drechtsteden geef je les aan de leeftijdsgroep 4 tot en met 12 jaar. Als leerkracht bereid je de leerlingen voor op hun toekomst. Op deze school doe je dat door passend onderwijs te bieden. Heb je vooral ervaring in de bovenbouw? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Functie-eisen

Jij bent een leerkracht die actief kan zijn in zowel de onder -en bovenbouw. Draai je hand niet om tevens actief te zijn binnen de bovenbouw? Dan komen wij graag met jou in gesprek.

Je bereid je dag voor door te zorgen dat alle proefwerken zijn nagekeken. Daarnaast zorg je voor filmmateriaal die je tijdens je lessen zal inzetten om te zorgen voor een levendige les en kies je een actualiteit die je in de lessen verwerkt als thema. Binnen een veilige omgeving stimuleer je de leerlingen in hun leerdoelen voor de dag om te komen tot goede week prestaties en sociaal gezond gedrag? De leerlingen geef je les en ondersteun je bij een diversiteit aan vakken zoals schrijven, lezen maar ook bij rekenen, aardrijkskunde, geschiedenis, natuur, muziek, gymnastiek, drama, tekenen en handenarbeid.  

Ben jij luistervaardig en creatief? Heb je net je pabo opleiding behaald of heb je al wat jaren ervaring als leerkracht? Sta je stevig in je schoenen en ben je sterk in differentiëren?

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden
Binnen DIT IS WIJS vinden wij de professionele ontwikkeling van leerkrachten zeer belangrijk. Om deze ontwikkeling van leerkrachten te stimuleren bieden wij gratis trainingen en workshops aan en krijg je persoonlijke begeleiding van een coach. DIT IS WIJS biedt jou de unieke kans om binnen te kijken op verschillende scholen. Je wordt ingeschaald op basis van je ervaring binnen en buiten het onderwijs. Daarnaast ontvang je een reiskostenvergoeding en biedt DIT IS WIJS een voordeelservice voor aantrekkelijke kortingen.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Na een eerste screening op basis van cv krijg je bericht of je wordt uitgenodigd voor een persoonlijke kennismaking op ons kantoor in Capelle a/d IJssel. Tijdens dit gesprek bespreken we jouw wensen en de mogelijkheden. Een referentiecheck maakt onderdeel uit van de procedure.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.