Vacature Groepsleerkracht voor groep 8 in de Drechtsteden in Capelle aan den Ijssel

Onderwijs

Over DIT IS WIJS (Dordrecht)

Naam school
DIT IS WIJS (Dordrecht)
Contactpersoon
Mevr. Laura Moraal
Plaats
Capelle aan den Ijssel
Type onderwijs
Regulier, Speciaal
Sector
Basisonderwijs
Beschrijving
DIT IS WIJS verzorgt vervanging vanaf één dag in het onderwijs. Wij hebben een gevarieerd aanbod van uiteenlopende opdrachten binnen het onderwijs en dat biedt veel kansen! Niet alleen ervaren docenten, maar ook starters kunnen zich binnen onze organisatie profileren en ontwikkelen tot een breder inzetbare groepsleerkracht. 

Wat biedt DIT IS WIJS jou?
  • Mogelijkheid tot een contract op basis van een vast aantal uren;
  • Een persoonlijke coach waarbij je altijd terecht kunt;
  • Gratis trainingen, intervisies en workshops om je te blijven ontwikkelen als onderwijsprofessional;
  • Mogelijkheid tot een vaste aanstelling bij een schoolbestuur;
  • De match tussen jou en een school die echt bij jou past;
  • Volledige reiskostenvergoeding (tot €40,- per dag);
  • Flexibel en onbeperkt ingezet worden gedurende 5,5 jaar;
  • Hulp bij huisvesting en vervoer zijn bespreekbaar;
  • Via onze Brede School kun je bovendien leuke workshops geven als afwisseling op je dagelijkse lessen.

 

Vacature

Functietitel
Groepsleerkracht voor groep 8 in de Drechtsteden 
Plaatsingsdatum
27-9-2018
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Vast
Omschrijving

Weet je het nog? Toen leren rekenen met een telraam de enige manier was om te leren rekenen en Aap, Noot, Mies het beste hulpmiddel was om je leerlingen te helpen bij het leren lezen? Geloof je zowel in die methoden, maar ook in het frequent gebruik van videomateriaal, films en of andere andere multimedia om de leerlingen kennis en vaardigheden bij te brengen? Dan zijn wij op zoek naar jou. 

Jouw kinderen zijn de basis binnen deze school. Ik hoor je zeggen: "dat is vanzelfsprekend". Maar binnen deze basisschool beschouwen de medewerkers dat niet als vanzelfsprekend. Het onderwijs van deze school is erop gericht ervoor te zorgen dat ieder kind de meest optimale kansen en mogelijkheden krijgt. Alle medewerkers zijn het er over eens.  Ieder kind moet worden beschouwd als een uniek persoon. Zij zetten zich dan ook dagelijks in en doen er alles aan om elk kind écht te leren kennen. Binnen deze basisschool is het motto: 'het kind eerst en dan pas de leerling'.

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Functie-eisen

 Je bent in bezit van een pabo-diploma. Daarnaast ben je beschikbaar op de donderdagen en vrijdagen, in ieder geval tot aan de zomervakantie. 

Je voelt je betrokken bij een school die het belangrijk vindt ieder kind te beschouwen als een uniek persoon maar verlies je ook niet het klassegevoel uit het oog? 

Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden
Binnen DIT IS WIJS vinden wij de professionele ontwikkeling van leerkrachten zeer belangrijk. Om deze ontwikkeling van leerkrachten te stimuleren bieden wij gratis trainingen en workshops aan en krijg je persoonlijke begeleiding van een coach. DIT IS WIJS biedt jou de unieke kans om binnen te kijken op verschillende scholen. Je wordt ingeschaald op basis van je ervaring binnen en buiten het onderwijs. Daarnaast ontvang je een volledige reiskostenvergoeding en biedt DIT IS WIJS een voordeelservice voor aantrekkelijke kortingen.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Na een eerste screening op basis van je cv, krijg je bericht of je wordt uitgenodigd voor een persoonlijke kennismaking op ons kantoor in Capelle aan den IJssel. Tijdens dit gesprek bespreken we jouw wensen en de mogelijkheden. Een referentiecheck maakt onderdeel uit van de procedure.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.