Vacature Leerkracht groep 4 NT2 basisschool Amsterdam in Hoofddorp

Onderwijs

Over DIT IS WIJS Amsterdam

Naam school
DIT IS WIJS Amsterdam
Contactpersoon
Mevr. Viviën Stolker
Plaats
Hoofddorp
Type onderwijs
Regulier
Sector
Basisonderwijs
Beschrijving

DIT IS WIJS heeft een gevarieerd aanbod van uiteenlopende vacatures binnen het onderwijs, zowel voor de lange- als korte termijn.
Niet alleen ervaren docenten, maar ook starters kunnen zich via onze organisatie profileren en ontwikkelen tot een breder inzetbare groepsleerkracht. 

Wat biedt DIT IS WIJS jou?

  • Een persoonlijke coach die standby staat om jou te voorzien van tips & tricks;
  • Gratis trainingen en workshops om jouw kwaliteiten voor de klas te boosten;
  • Kans op een vast contract;
  • Volledige reiskostenvergoeding (tot €40,- per dag) om s' ochtends snel op school te zijn;
  • Afwisseling in jouw werk via de workshops van onze Brede School. 

Vacature

Functietitel
Leerkracht groep 4 NT2 basisschool Amsterdam 
Plaatsingsdatum
27-9-2018
Met ingang van
08-10-2018
Soort vacature
parttime/fulltime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,8
Omschrijving

Wil jij graag bijdragen aan de ontwikkeling van de leerlingen? Heb jij ervaring met het lesgeven van NT2? Geeft het je energie om te zien dat kinderen vooruit gaan met taal? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor een basisschool in Amsterdam-West zijn we op zoek naar een juf of meester die maandag t/m donderdag beschikbaar is en het leuk vindt om NT2 lessen te geven aan een groep 4. De school bevind zich in een gerenoveerd gebouw waar de kinderen hun hele jeugd terecht kunnen. Wat de school vooral typeert is de hoeveelheid beweging die de kinderen krijgen. De leerlingen krijgen twee keer per week gymles en daarnaast heeft de school een erg groot schoolplein waar ze tijdens de pauzes buiten kunnen spelen. Er wordt tussen de lessen door veel gewerkt met 'bewegingstussendoortjes' en hierdoor leren de kinderen ook om te gaan met winnen en verliezen. Naast de aandacht voor sport is er op deze school ook veel aandacht voor kunst en cultuur. 

Spreekt deze school jou aan en zou je graag meer willen weten over de opdracht? Reageer direct!

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Functie-eisen
Jij bent in het bezit van een pabo diploma en bent het liefst fulltime beschikbaar. Je hebt affiniteit met het geven van NT2 lessen geven en hebt hier ervaring in. Vind je het leuk om op een creatieve en actieve manier met de ontwikkeling van de kinderen bezig te zijn? Weet jij hoe je het best de talenten van het kind naar boven kan halen? Dan horen wij graag van je! 

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden

Binnen DIT IS WIJS vinden wij de professionele ontwikkeling van leerkrachten zeer belangrijk. Om deze ontwikkeling van leerkrachten te stimuleren bieden wij gratis trainingen en workshops aan en krijg je persoonlijke begeleiding van een coach. DIT IS WIJS biedt jou de unieke kans om binnen te kijken op verschillende scholen. Je wordt ingeschaald op basis van je ervaring binnen en buiten het onderwijs. Daarnaast ontvang je een reiskostenvergoeding en biedt DIT IS WIJS een voordeelservice voor aantrekkelijke kortingen.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie

Na een eerste screening op basis van cv krijg je bericht of je wordt uitgenodigd voor een persoonlijke kennismaking op ons kantoor in Hoofddorp. Tijdens dit gesprek bespreken we jouw wensen en de mogelijkheden. Een referentiecheck maakt onderdeel uit van de procedure.

Heb je nog vragen over deze vacature? 

Wees dan vrij om contact met ons op te nemen!

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.