Vacature Invalleerkracht in Lelystad

Onderwijs

Over Eduvier onderwijsgroep

Naam school
Eduvier onderwijsgroep
Contactpersoon
Mevr. Tolner
Plaats
Lelystad
Type onderwijs
Speciaal
Sector
Voortgezet Speciaal Onderwijs
Beschrijving
Eduvier
Eduvier verzorgt speciaal onderwijs voor leerlingen in de basisschoolleeftijd en biedt leerlingen van 12 tot 20 jaar praktijkonderwijs en voortgezet speciaal onderwijs van vmbo tot en met havo/vwo-niveau. De leerlingen krijgen extra begeleiding omdat ze bijvoorbeeld een vorm van autisme of gedragsproblemen hebben of moeite hebben met leren. Naast onderwijs realiseren we arbeidstoeleidingstrajecten en verzorgen we advies en begeleiding op maat voor reguliere scholen die werken met leerlingen met speciale onderwijsbehoeften.
 
 

Vacature

Functietitel
Invalleerkracht 
Plaatsingsdatum
25-9-2018
Met ingang van
Per direct
Soort vacature
parttime/fulltime
Dienstverband
Tijdelijk
Omschrijving
Ben jij als onderwijsprofessional op zoek naar een uitdagende en afwisselende werkomgeving
en wil je graag in het (voortgezet) speciaal onderwijs of praktijkonderwijs aan de slag?
Dan is onze vervangingspool misschien iets voor jou.

Voor de vervangingspool zijn we op zoek naar
Bevoegde leerkrachten en lerarenondersteuners
voor het SO, VSO en PRO

 
Eduvier
Eduvier verzorgt speciaal onderwijs voor leerlingen in de basisschoolleeftijd en biedt leerlingen van 12 tot 20 jaar praktijkonderwijs en voortgezet speciaal onderwijs van vmbo tot en met havo/vwo-niveau. De leerlingen krijgen extra begeleiding omdat ze bijvoorbeeld een vorm van autisme of gedragsproblemen hebben of moeite hebben met leren . Naast onderwijs realiseren we ook arbeidstoeleidingstrajecten en verzorgen we advies en begeleiding op maat voor reguliere scholen die werken met leerlingen met speciale onderwijsbehoeften.

De functie
Als leerkracht geef je les en begeleid je jouw leerlingen bij hun schoolloopbaan. Je maakt ontwikkelingsperspectiefplannen en voert deze uit. Ook onderhoud je contacten met ouders, scholen en instellingen en neem je deel aan diverse overleggen binnen en buiten de school.

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Opleiding
1e graads of 2e graads of Pabo
Functie-eisen
  • Je beschikt over een afgeronde PABO opleiding of lerarenopleiding, een afgeronde Master SEN is een pré.
  • Je hebt een daadkrachtige, oplossingsgerichte en zelfstandige werkhouding en uitstekende pedagogische en didactische vaardigheden.
  • Je bent in staat je leerlingen een gestructureerde leeromgeving  te bieden.
  • In het contact met leerlingen, ouders, collega’s en externe specialisten komen jouw communicatieve en sociale vaardigheden goed van pas.
  • Je bent op zoek naar een uitdagende werkomgeving en wilt graag binnen het (voortgezet) speciaal onderwijs of praktijkonderwijs aan de slag.
  • Je bent flexibel inzetbaar binnen verschillende locaties van Eduvier in Almere, Lelystad en Emmeloord.
 

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
L11
Arbeidsvoorwaarden
Wij bieden een uitdagende baan en een team met betrokken en enthousiaste collega’s. Werken bij Eduvier betekent werken bij een professioneel lerende organisatie, die je ruime mogelijkheden biedt voor je eigen professionele ontwikkeling. In de vervangingspool werk je op oproepbasis en ontvang je een salaris op niveau schaal L11 conform de CAO Primair Onderwijs (SO en VSO) of Voorgezet Onderwijs (PRO).

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Ben jij de onderwijsprofessional die wij zoeken, mail dan je CV met motivatie én het inschrijfformulier dat te vinden is op de website naar vacature@eduvier.nl.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.